Преди мача добрите новини бяха за „Арда 1924“ – „моряците“ са без най-добрите си нападатели, които са контузени. "Сините вълци" не се възползваха, но... И след мача добрите новини бяха за нашите - „Сините от Кърджали“ играха с човек по-малко от 38-ата минута, но до последния съдийски сигнал не допуснаха пропукване на "родопската стена" и отборът спечели важна точка.
В 38-ата минута Румян Ховсепян бе изгонен от игра за втори жълт картон след реплика към рефера, който отсъди дузпа за "моряците". Иван Караджов спаси изпълнения от Жоржиньо наказателен удар.
Това са акцентите от двубоя от седмия кръг от първенството на efbet Лига между „Арда 1924“ и „Черно море“, игран на стадион „Локомотив“ в Пловдив.
Преди началото на мача министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетен плакет на ММС на съдията Николай Йорданов за рекордния му мач №255 в елита на българския футбол. С това постижение той става №1 в България за всички времена. Досега рекордът се държеше от Антон Генов, който е свирил 254 мача в елитната ни дивизия.
Старши треньорът Стамен Белчев бе доволен от "Сините вълци".
„Точка, от която с оглед развитието на мача, съм доволен. Това искам да виждам в момчетата. Да има битка, да има характер, да се раздават, резултатите няма да закъснеят.
Всички са герои. Иван спаси дузпата, другите, които останаха на терена играха добре. Колективът днес бе водещ. На полувремето инструкциите бяха да бъдем компактни. На моменти без причина прибирахме играта пред нашия пеналт, можехме да изнасяме по-добре топката. Не се разбихме и не дадохме на „Черно море“ да има положения пред нашата врата. Всяка точка е важна. Доволен съм, надявам се тази точка да ни се отрази добре. Има време до затварянето на прозореца. Има футболисти, които наблюдаваме, ако се стигне до договорка, можем и да ги привлечем“, коментира след мача наставникът на „Арда 1924“ Стамен Белчев.
Вратарят на „Арда 1924“ Иван Караджов посвети наградата си за Играч на мача на своя баща, който днес празнува рожден ден. „Честит рожден ден, татко! Това е за теб”, каза в ефира на "Диема Спорт" развълнуваният страж на „Сините вълци“.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/19 23:41

    Браво Караджов, само така

    ОтговорИзтриване
  2. Хайде Арда горе главите и само напред...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/8/19 23:54

    Пускайте жалба срещу съдията тоя п....раст няма място сред българските съдии

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/8/19 00:08

    Brawo valci
    Zaslujena tochka
    Igrahme srestu 12dushi

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/8/19 06:14

    Кога ще им поникнат зъбките на тия вълчета та вече да хапят?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/8/19 06:16

    Не е "Вълчо-моряшка" скуката, а "речно-моряка". Вълци няма!!!
    Арда е РЕКА.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/8/19 11:01

      Арда е река, ама футболен клуб Арда 1924 е на ДПС и на Румен Гайтански - Вълка

      Изтриване
    2. Анонимен24/8/19 14:59

      Отборът да се казва тогава "Кумчо Вълчо"

      Изтриване
    3. Анонимен25/8/19 08:44

      Naistina Arda e reka.

      Изтриване
  7. Анонимен24/8/19 06:51

    Стегнете се редакцията! Кой ги пише тея заглавия?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/8/19 12:41

    Смешно вменяващо заглавие ние сме арда - голям поток, река ,реката на Артемида ,никви вълци няма тука ,вълкът е софийски не ни го вменявайте , по тази логика го кръстете Доганя и да се свършва , Карталспор

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/8/19 12:49

    Браво на Арда.С 10 души се
    бориха мъжки за точката.Браво
    и на Караджов.Това е вратар.
    Браво на Белчев.Второто полувреме заключихме вратата.
    Много дисциплинирана игра.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/8/19 12:52

    Такава Арда искаме да гледаме.
    Характер борба по целия терен.
    Браво на Караджов Лозев Делев
    и останалите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.