На 23 август ще бъде официално открит рудник „Ада тепе“ на находище „Хан Крум“. Златодобивната компания „Дънди Прешъс Металс - Крумовград“ изгради от нула рудника и съпътстващите съоръжения. На церемонията се очаква да присъстват министър-председателят Бойко Борисов, председателят на Народното събрание Цвета Караянчева, министри и депутати.
„Искам да благодаря на всеки член на нашия екип за усилията, старанието и енергията“, твърди изпълнителният директор инженер Илия Гърков, цитиран от БНР. „Искам да благодаря на всички заинтересовани страни: местната общност, общинската администрация, областната управа, на неправителствените организации, на всички, които помогнаха направим този обект и то да го направим така, че да е пример в нашия бранш“, казва д-р инж. Илия Гърков.
Както вече 24rodopi.com писа, на 23 август Борисов ще има срещи в регион Кърджали. Очаква той също така да разговаря с кмета на Кърджали инж. Хасан Азис за належащите инвестиции около стадиона. Припомняме, че кметът поиска 11 283 000 лева за осветление, трафопост, табло, козирка, тренировъчно играще, паркинги и кръстовище пред спортния комплекс с парк „Простор“.

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/8/19 16:36

    Глупости на търкалек ..Тоя опростачен български неграмотен материал няма скоро да се събуди ,дакато не го вкарат бъзвъзвратно в беднотията и мизерията

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен12/8/19 19:26

    Идва да прави кадрови рокади в никои държавни институции - Нои,Ат и др. Толкова много са уплашени....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен12/8/19 23:19

    Ашколсум Бойко, аферим

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/8/19 00:22

    Малеще има безплатен сеир който не е за изтърване.Днес световните медии коментират изцепките му пред Медведев на 24 ще гледаме медиите и смехориите му.Няма да е зле да пристигне и по рано да види кандидат съветническата си листта за общински съветници които не могат да си напишат трите си имена с по малко от 3 правописни грешки.И да разнищи далаверите В Горското

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/8/19 08:32

    Да дойде заедно с депутатите да видят Киното-на кино в центъра на Крумовград!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/8/19 11:16

    Ейвах ейвах,ще гу посрешнем тугава анадунму чуджум ей.Идат милийоните за Арда бре супер.Май ще почна да ритам за нашийа син отбор.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.