Защо българското знаме, което се вее на входа на Кърджали, край квартал „Гледка“, е вехто и скъсано? Това пита в писмо до 24rodopi.com наш читател, който се надява на бърза реакция на институциите „в сезона на транзитното преминаване на повече от милион туристи през Кърджали“.
4-те трикольора на входно-изходните артерии на Кърджали бяха сменени наскоро, но видимо от състоянието на знамето на пътя Кърджали-Момчилград-Маказа, то е било произведено от некачествен материал.
В България има само една оторизирана и лицензирана фирма за производството за български национални знамена, от която твърдят, че предлагат „качествени копринени знамена“. В същото време предупреждават, че у нас има произведени от китайци български и други знамена. Те били прозрачни и некачествени,… и на ниски цени.
Тежка катастрофа затвори за движение участък от пътя за "Маказа", ранени са мъж и жена - четете тук.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/8/19 09:41

    Кой ще ти гледа знамето, кравите са на островчето между двете платна, посред бял ден в най натовареното време. Туристите се възмущават повече от дупките и липсата на осветление.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/8/19 13:07

    Ami kato nqmame cestni darjavni slujiteli taka se slucva nestata v grada vseki e podkupen samo tova e Primer dönerite v grada do restorant oriental si praviat po 7-8 hilqdi na den oborot da li se otchitat tolkovo tova e malkiat problem v grada nqmam prosto dumi prosto nqma nito edin da ne podkupen v Bulgaria

    ОтговорИзтриване
  3. То държавата е скъсана кво му остава за флага..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/8/19 14:47

    Защото Атака изпаднаха в забвение.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/8/19 08:32

    Наистина от дупките не съм виждал там да има знаме. А всеки ден минавам уж...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен26/8/19 08:45

    Jfld e fj ud'eijlekrje

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен26/8/19 09:09

    Така е в Боколондия.По интересното е че целия партиен арсенал от партии е в това дередже доминирано от ГЕРБ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.