„Пистата на летището в Кърджали трябва да остане за хеликоптери. За да могат да кацат инвеститори“.
Това каза докато управлява джипа си премиерът Бойко Борисов на областния управител Никола Чанев по пътя до Ада тепе. Разговорът им бе предаван на живо във Фейсбук профила на министър-председателя.
Чанев запозна Борисов с проекта за Индустриална зона, която ще се изгради за затвореното летище.

Припомняме, че той е на стойност 72 млн. лева. Индустриалната зона ще се простира на 105 декара. Областният управител обаче посочи пред премиера, че и околните терени от 90 дка, без пистата ще стигнат, а вече има интерес от турски и германски компании.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/19 17:21

    Само пари харчите то си има промишлена зона за какво ни е друга

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/8/19 01:25

    Koy se vozi s Helikopteri Naroda li ,Ttabva ni Letiste za Samoleti ,stiga vece ce Horata umirat po Magestralite za pit za Ayrogarata v Sofia,Koyto ste investira moje da si doide s Karutsa ako ste speceli pari ot tuk Kirdjali

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/8/19 01:40

    Като чели ще намерят роби !!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/8/19 10:06

    Целта е да се разсипе нещо готово, защо трябва да остане само Хеликоптерна площадка, Областен град без Летище....алоо глухи ли сте, слепи ли стее. Летището може да привлече и допълнителен интерес стига да има малко разум,желание аа не само присвояване на средства в нечий джоб както се случва във всичко в тази Държава.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/8/19 14:02

    Заради такива като теб Бойко, всички заобикалят Кърджали, и космодрум да направиш, все тая.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.