Дълги колони от автомобили, на които не се вижда краят... Това е положението в средата на отпускарския месец август в Кърджали. Трафикът в целия град е изключително натоварен.
Най-нервно и най-„мамата“ е по „транзитния” вече булевард „Беломорски”. Разпределението е: 50% наши, 50% чужди регистрации. Тук са гурбетчиите, както и изселниците, завърнали се по родните места за Курбан байрама, от тук минават и румънците.
Ситуацията е „автомобилен фул“ - по булеварди, улици и паркинги. А нервите и от желязо да са, няма да издържат.
Положението с трафика е... до краен предел.

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/8/19 19:38

    Абе къде е пътната ПОЛИЦИЯ в Кърджали.Питам за един приятел.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/8/19 20:10

    Значи аз глупака мога да се редя в задръстването а румънските и турските коли ще карат в насрещното.
    Къде са катаджийте под коя сянка???
    Боклуци!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/8/19 22:11

    на тоя булевард от автогарата до светофарите на Веселчане, катаджии съм виждал само ако има катастрофа. През останалото време са някъде другаде по пътищата извън града, явно имат да изпълняват план за глобите , събирани от шофьорите с бг регистрации. Другите май са недосегаеми или защитени от ?

    ОтговорИзтриване
  4. Пари за крадене има ама за околовръстен път няма

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/8/19 10:54

    "Хе хе хе..."- ха така областният и кметът се изсмяха под мустак за общественото положение в Кърджалийско...и си изпиха поредното си кафенце. Какъвто народът такива и управниците.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.