„Много ми хареса, Цвете, Крумовград! Да вземем да я подкрепим тази кметица“, с тези думи премиерът Бойко Борисов се обърна към председателя на Народното събрание Цвета Караянчева, която е и областен лидер на ГЕРБ. Борисов беше впечатлен от видяното в Крумовград, където четвърти мандат общински кмет е г-жа Себихан Мехмед.
Министър-председател ще поиска информация от гръцкия външен министър защо се бави изграждането на граничен пункт между двете държави в района на крумовградското село Аврен. Това заяви самият Борисов, след като областният управител Никола Чанев му разказа как още през 2011 г. пътят от Аврен до границата е готов, но от гръцка страна все още не са изградили контролен пункт.
„Пиши едно писмо до външно и като говорим с колегата Мицотакис (Кириакос Мицотакис е министър-председател на Гърция- бел. ред.) да го питам защо се бавят“, казва Борисов към човек от екипа си, докато лично шофира джип на Националната служба за охрана (НСО).
На снимката: От ляво надясно - Себихан Мехмед, Бойко Борисов, районният мюфтия (в гръб), Цвета Караянчева
Очаквайте видео от церемонията в Крумовград
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/8/19 18:03

    Редакцията, като пишете бележки към текста,проверявайте информацията. Знам, че няма да публикувате коментара ми, но съм сигурен, че ще си поправите грешките в текста. Външен министър на Гърция в момента е Никос Дендиас, а Кириакос Мицотакис е министър-председател.Така, че премиерът ни се е изразил правилно, а вие поднасяте с грешно тълкуване информацията.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Недей да пишеш глупости.
      (Колегата)Означава премиер министър .Да се обади! на външно за да се стиковат и да поднесат инфо на Колегата Мицотакис...
      Чети преди да съдиш някой...никой не е длъжен да ти тълкува разговорите и стенограмите на Б.Б
      Хмммм

      Изтриване
    2. Недей да пишеш глупости.
      (Колегата)Означава премиер министър .Да се обади! на външно за да се стиковат и да поднесат инфо на Колегата Мицотакис...
      Чети преди да съдиш някой...никой не е длъжен да ти тълкува разговорите и стенограмите на Б.Б
      Хмммм

      Изтриване
  2. Анонимен23/8/19 18:23

    БОЙКО И СЕБИХАН-МАСКИТЕ ПАДНАХА, СЕГА ЦЯЛАТА РАЯ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ ГЕРБ-ДПС УПРАВЛЯВАТ

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/8/19 19:27

    Ами сега? Кво ще правим с кандидата на Герб Венета Добрева, която винаги оплюваше кметицата?!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/8/19 19:28

    Каквото каже Доган и Пеевски това става в БГ.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/8/19 21:16

    Neron Mehmed, явно не следиш редовно статиите в сайта. Ако я беше прочел навреме, щеше да разбереш за какво става въпрос, така че не знам кой пише глупости. Браво на редакцията за бързата поправка в текста!

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/8/19 23:57

    Тайното споразумение преди години сега излезе наяве.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/8/19 08:41

    Бойко като е така велика и можеща ,предлагамЕ да я взЕмеш като управител на твоя кабинет .Да сложи ред и дисциплина след ЦВ ЦВ.Сокола и казва Желязната лейди.Време е и е да стане СТОЛИЧАНКА.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/8/19 14:18

    единствения общински кмет от обл. Кърджали, който е истински държавник

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/8/19 15:25

    ДПС доста глави изяде,сега е ред на Бойковата!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/8/19 22:00

    Бат Бойко къде е Асен Тюрдиев ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.