С четири първи класа и два осми – стартира новата 2019-2020 учебна година за Средно училище „Йордан Йовков“. Тази година училището бе трето по успех в приема след 7 клас и доста от кандидатите за двата осми класа се оказаха извън класирането.
Учебната година започва с доста новости за училището. Едното е инициативата „Вместо цвете, книга надпишете и с любов на вашия клас дарете!“. Учителският колектив призовава учениците, вместо да купуват цветя за любимия учител, да подарят книжка, която ще се използва от целия клас, а след това и от други ученици в училището.
Кодово име „Живот“ е новият проект, част от Национална програма, разработена от Националния център по наркомании и одобрена от МОН, който през следващите 3 години ще се проведе в десет града на България. СУ “Йордан Йовков“ е едно от избраните, в които учениците от пети и осми клас ще бъдат обучавани как да общуват. Целта на проекта е да се изграждат социални умения на децата за общуване и превенция на използването на психотропни вещества. Специалисти ще работят с учениците и ще ги учат как да решават различни по вид проблеми, възникнали при контактите на децата, както с връстници, така и с по-възрастни.
Клуб Журналист

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/9/19 15:05

    Голямото ми дете учи в това училище, много сме доволни от преподаването на учебните предмети,силната чуждоезикова подготовка,която получават не е без значение. Отношението на учителите е перфектно. Догодина ще запиша и малкото си дете.
    Като цяло "Йовков" се оформя като престижно училище.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/9/19 09:29

    Как 190 само 1 клас са 4*25=100 ,интересно кой ви преподава математика

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.