ДПС  подаде документи за регистрация в 7-те Общински избирателни комисии в област Кърджали за участие в местния вот на 27 октомври, съобщиха от пресцентъра на партията. По време на регистрацията в Кърджали присъстваха зам.-председателят на ДПС инж. Хасан Азис, областният лидер на Движението Изет Шабан, областният председател на Младежко ДПС Байрям Байрям, общинският лидер на ДПС в Кърджали Лятиф Расим. Регистрацията се проведе в сградата на Дома на културата в областния град, където се помещава Общинската избирателна комисия.
ДПС в Кърджали се регистрира за всички видове избори с баклава, като и този път традицията не бе нарушена.
Областният лидер на ДПС Изет Шабан заяви, че целта е още на първия тур да бъдат спечелени и 7-те общински центрове, да осигурят необходимото мнозинство на ДПС във всичките общински съвети и максимален брой кметове на населени места.
„ДПС винаги е залагало на опитни, подготвени и качествени кандидати за кметове и общински съветници. Ние показваме единство и заедност. Готови сме да спечелим изборите и отново да затвърдим лидерската позиция на ДПС в региона“, заяви Изет Шабан.
Общинският лидер на ДПС в Кърджали Лятиф Расим отбеляза, че главната им цел е още в първия тур да спечелят убедително кметското място в Кърджали, мнозинство в Общинския съвет и всички кметове на кметства.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен11/9/19 14:23

    Ще има ли фураж за овцете през зимата...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен11/9/19 14:34

    То е хубаво с г-н Хасан Азис ,но на 13 число какво ще каже Сокола .Май ще има изненада с нова кандидатка за кмет в Кърджали .Честито на печелившите .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен11/9/19 14:51

    Генерала-водач на листата

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен11/9/19 21:06

    Gargalar sofrasina yurus

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен11/9/19 23:47

    Ocean's Eleven..

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен12/9/19 10:43

    Под зоркото око на Генерал Мюмюн Алиев Улиев - Улито!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен12/9/19 11:22

    Депесарска зган.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.