Политическа партия ДПС регистрира първа в Общинската избирателна комисия (ОИК) в Черноочене кандидатите си за Местни избори`2019.
Областният лидер на Движение за права и свободи инж. Изет Шабан, председателят на Общинския съвет на ДПС Черноочене и водач на съветническата листа Бедрие Газиюмер, кметът на Общината и кандидат на партията Айдън Осман, и членовете на Изборния щаб внесоха в Общинската избирателна комисия необходимите документите за регистрация на кандидата за кмет на Община, кметове на кметства и листата от общински съветници в предстоящите местни избори на 27 октомври.
ДПС е първата политическа сила, която официално внася в ОИК поименната листа за трите позиции за участие в изборите в Чернооченско.
След проведените общи събрания по населени места и проведени вътрешнопартийни избори, ДПС издига кандидати за кмет на Община Черноочене, за кметове на всичките 21 кметства и за общински съветници.
ДПС-Черноочене си поставя за цел да спечели изборите за кмет на Общината, за кметове на всичките кметства и убедително мнозинство в Общинския съвет.
Припомняме, че ДПС
Исмет ИСМАИЛ
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.