В разгара си навлезе кампания на Движението за права и свободи в община Черноочене за предстоящите местни избори на 27 октомври.
Пред жителите на селата Черноочене, Ябълчени и Каблешково председателят на общинския изборен щаб и водач на кандидат-съветническата листа на ДПС Бедрие Газиюмер представи основните приоритети в програма на партията и призова жителите на селата да подкрепят листата.
В изказванията си кандидатът за кмет на Община Черноочене Айдън Осман наблегна на това, че през изминалия мандат в селата Черноочене и Каблешково са се реализирали два ключови проекта по изграждането на улични канализации. След приключване на дейностите над 220 домакинства в населените места са включени към мрежата за битови отпадни води. Ликвидирано е използването на септични ями, подобрени са условията за живот на жителите и качеството на околната среда, заяви още Айдън Осман. С проектите приключи и изграждането на подземната инфраструктура за отпадни води в Черноочене и населените места около него. Заради нарастващото жилищно строителство, липсват физически граници между селата Черноочене, Нови пазар, Каблешково, Пряпорец и Среднево. По този начин те се превръщат в квартали на общинския център.
В село Ябълчени многобройните присъстващи благодариха, че напълно е асфалтиран пътят между общинския център Черноочене и селото.
Кандидат-кметът Айдън Осман подчерта, че основната философия на ДПС е подобряване на жизнената средата в населените места и превръщането им в по-добро място за живеене. „Винаги сме осигурявали финансови средства за поддръжката на уличната мрежа, осветлението, изграждането на пътища, частични канализации за отпадни води и друг“, каза Айдън Осман. Той призова всички жители да отидат до урните за постигне на висок изборен резултат. „Нееднократно съм подчертавал, че всяко едно признание, което получаваме, ни дава стимул и сили, да продължи напред“, допълни Айдън Осман.
Изборните събрания на ДПС по селата преминават под формата на открит разговор за актуалната политическа ситуация, дискутират се въпроси от различен характер и се предлагат конкретни решения на проблемите.
Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/10/19 07:42

    Нямаме акъл за две пари.
    Македонците ни въртят на пръста си.
    Плашим Ердоган заради решението на Фолксваген да направи завода си в Турция – ей, не дразнете от меките си столове Турчина, не подкокоросвайте европейските си „съюзници“ срещу него – защото, ако вдигне бариерите срещу бежанците, ще ни издави всички.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/10/19 14:29

    Чест и уважение към Вас г-н Осман.Направеното не е никак малко ,но на фона на това,което е "направено" за 30 г. в селата Китна и Могиляне е много малко.При нас и махалите са с обратни канализации,улиците са с тратоари,сменени са етернитовите тръби на птиейната вода.В момента в с.Китна от съществуващите 3 улици на двете положиха черен чакъл не нацяло, а по 200 -250 м.и тези участъци от улиците след изборите ще се асфалтират,което ще се отбележи с общоселско тържество.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен10/10/19 09:20

    Това което е направено в горните села го няма в градовете.Евалла.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.