Кандидатът за кмет на община Кърджали от ДПС инж. Хасан Азис се срещна с членовете на съюзната организации на слепите в Кърджали, за да ги поздрави по случай Международния ден на белия бастун. „Радвам се да бъда с вас на този ден, да ви поздравя и да чуя вашите желания“, каза инж. Азис в началото на срещата. Той припомни за доброто взаимодействие през годините между общинското ръководство и клубната организация и заяви, че тази подкрепа ще продължи, ако получи отново тяхното доверие.
„Приоритет за нас през следващите години е подобряването на жизнената среда на хората. Това са парковете, улиците, тротоарите, детските площадки и междублоковите пространства“, подчерта кандидатът за кмет от ДПС.
Именно с подобряването на жизнената среда бяха и повечето въпроси към него от съюзните членове. Те поискаха  по-достъпна градска среда в кварталите на Кърджали, паркоместа и поставяне на обозначителни табели до сградата, където се осъществява  клубната им дейност.
Инж. Азис пое ангажимент желанията на хората със зрителни увреждания да бъдат реализирани при негов следващ мандат и изрази подкрепа за всички техни инициативи и социални контакти с други клубове в страната.
„През изминалите години  ние се опитахме да бъдем близо и най-малкото е да бъдем до вас, до вашите проблеми, до вашите очаквания, затова и се радвам, че Община Кърджали е една от малкото, които е предоставила клуб, осигурени са условия да имате възможност за социален контакт. Най-важното е да си помагаме. Ще продължаваме по същия начин да ви подкрепяме, не само в клубната дейност, но и като разнообразяване с различни програми и социални дейности. Желанията за нас ще бъдат задължения да ги направим през следващите години. През определен период от време да се виждаме какви са вашите очаквания. Опитваме се Кърджали да бъде социален град и да бъде еднакво близък град на хората независимо от нуждите, които имат. Надявам се, че тази близост, която аз съм чувствал от вас към мен, и вие да я чувствате.
Приоритет за нас през следващите години е подобряването на жизнената среда на хората, това са парковете, улиците, тротоарите, междублоковите пространства. След като сме направили достатъчно за решаването на тежките проблеми на Кърджали. Градът ни през последните години изживява своя инвестиционен бум и решаване на стари инвестиционни проблеми. Ще ви поддържаме при всички ваши инициативи при социални контакти с други клубове“, посочи Хасан Азис.
„Достъпната среда е най-важното нещо за нас, хората със зрителни проблеми“, заявиха в съюзната организация.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/10/19 14:51

    Браво кмете, на ул.Републиканска тротоарите са цветни даже...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.