62 месеца в затвора ще лежи похитителят Зеки А. от Кърджали. Това реши Районният съд в града край Арда.
29-годишният бе признат за виновен за противозаконно лишаване от свобода на 41-годишна жена. Тя била в плен в дома му в периода от септември 2017-та до 14 февруари 2018-та година, когато успяла да избяга и да потърси съдействие от полицията.
Съдът е наложил на кърджалиеца наказание „лишаване от свобода“ за срок от пет години и два месеца при първоначален „строг“ режим.
През 2017 г. пострадалата се запознала със З.А. в Кърджали. Той я поканил да заживее в дома му и първоначално отношенията им били добри, но след това се променили. З.А. напълно ограничил възможността  на жената да излиза от дома му. Когато той отивал навън, заключвал пострадалата в банята. Ако се наложило тя да излиза извън къщата, винаги била придружавана от З.А., защото се страхувал да не избяга. З.А. контролирал телефонните й обаждания,  като впоследствие взел телефона й и го продал, за да не може да потърси помощ. Когато пострадалата изявявала желание да си тръгне, З.А. й нанасял побой – удрял я с ръце, с пластмасова тръба, с цепеница, с чайник. Татуирал името си на рамото й, без нейното съгласие. Правел й снимки с личния си телефон, от които били видни следите от побоите, посочиха от прокуратурата.
Присъдата е влязла в сила и е приведена в изпълнение.
Припомняме, че първоначално срещу мъжа бе повдигнато и обвинение за склоняване на жената към проституция.
Докато бе под „домашен арест“ пък, Зеки А. бе посегнал и на 26-годишна жена. Той я заключил в къщата си, а след това й нанесъл и побой. След като жената попадна в болница, полицаите в Кърджали отново задържаха жителя на квартал „Боровец“.
24rodopi.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.