С медена пита и цветя общинските служители посрещнаха новия-стар кмет инж. Хасан.Азис. В поздравителния адрес, който заместник-кметът инж. Катя Митовска изчете при посрещането, тя подчерта, че инж. Хасан Азис е първият кмет в най– новата  история  на общината с пети мандат. „Жителите на общината не само избраха своя  кмет, но те подкрепиха и Вашата човечност и управленски качества, те подкрепиха и  кмета, който превърна община Кърджали в една от най-динамично развиващите се   общини в България. Вярваме, че нашият град и нашите населени места ще продължат да променят своя  облик и през следващите 4 години. Под Вашето ръководство ще продължим заедно по пътя на добруването, толерантността и  изграждането на нашия  общ дом. Нека не Ви напускат вярата и дръзновението за развитието и просперитета на Кърджали. Уверяваме Ви, че ще бъдем с Вас. Пожелаваме Ви успехи във всички Ваши усилия. На добър час !”, каза още инж. Митовска.
Инж. Хасан Азис благодари на всички за доверието.„Екипът на кмета е всеки един от вас, защото неговата дейност се оценя с работа на всеки общински служител”, каза инж. Азис. Той подчерта, че през следващите 4 години очакванията са му заедно да продължат да надграждат.
„Аз и  общинските съветници  осъзнаваме  не само историческата  победа, но и  историческата отговорност през новия мандат. Вярвам, че през следващите четири  години нашата работа ще бъде още по – усърдна и ще бъдем още по-близо до хората”, заяви кметът.
Той посочи, че изборите са спечелени благодарение  на общата работа, на работата на целия екип от общинска  администрация и на кметовете по места. „Нямам  никакви  илюзии за това, което ни предстои. Опитът ни дава увереност, но това, което трябва да направим е да надградим  постигнатото. Досега ние се състезавахме с другите,  но най- трудно е да се състезаваме със самите себе си. Очаквам от всички да надминем  направеното до момента”, заяви пред колегите си инж. Азис.
На импровизираната среща в кабинета му, на която присъстваха част новоизбраните общински съветници и кметове на кметства, инж. Азис коментира, че проблемите в общината са  ясни и че ще  продължи работата по тяхното решаване, както и по реализиране на започнатите проекти.
С молитви за здраве и благополучие двамата духовни водачи отец Петър Гарена и Фикри Сали също пожелаха  успех  през  новия мандат на  инж. Хасан Азис. 

24rodopi.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/11/19 12:58

    Великият поет като че ли се преражда всеки ден, защото всеки ден някой прочита неговата поезия за първи път, ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен10/11/19 08:42

      България и да иска да се освободи, то Русия не й дава. Кремъл продължава да гледа на нас като на своя, лична територия, която само временно са отстъпили на ЕС. Временно, за някое десетилетие, а после „блудната българска дъщеря” ще се върне при своята Матушка в евразийската й прегръдка.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.