„По време на обедната почивка трябва да сядам някъде по ъглите на строежа. От бригадата не ме искат до тях. Работя само с араби. Отварям си една малка бира на обед със сандвичите, а за тях алкохолът е престъпление“, разказва 40-годишен родопчанин, бачкащ в строителството във Франция. „Гледат ме на кръв и ме пъдят. За мен не е проблем, и без това не ми е приятно да ми надуват главата на арабски докато се хранят. Да, но после само аз работя, поне по час сам, защото те се молят. Като влязат в джамия, излизат след 15 минути, като се молят на строежа-по един час. Праскат си главите в земята, бавно, бавно, и никой не смее да им каже копче. Защото ще им наруши правата. През това време аз поемам и техните задачи. Мразят алкохола, но пък друсат хашиш по време на работа. Напушват се и… да живее трудът. Такива лентяи са рядко срещани“, разказва Мирослав…
Целият текст четете в петък в печатното издание „Родопи voice“!
И още от темите в новия брой на вестник №1 в Родопите:

-Отново бременна?! Майката, която хвърли бебе в река…

-Трошене на глави на автопарка в Родопите:
„Куци лели“ превръщат селски тарикати в пътни хулигани

-Гнилата ябълка на мечтата:
„Писна ми, ще ги избия всички…“

-Избягалият затворник платил по 45 ст. на „километър свобода“

-Полицай осъди МВР за 251 часа нощен труд

-Бездомници отказват настаняване, не искат апартамент, а къща!

-Ново дело „Родопчанка прибра хилядарки от рушвети“
24rodopi.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/11/19 11:03

    A ti na inat li piesh pred tqh nevernik takuv

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/11/19 12:06

    Щом си безверник, така ще се чувстваш навсякъде по света! Никой няма да те иска! Добре, че не всички родопчани са като теб. За Такива като теб бирата и алкохола са боговете!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/11/19 13:22

    OF ZABLODENI FANATICI VSEKI KOITO E RABOTIL S ARABI SHTE RAZBERE CHE TOVA E SAMATA ISTINA MURZELIVI KOVARNI I SE MOLIAT PO 5 PUTI NA DEN 100 I SA GO MRAZELI KAKTO I PO GORE KOMENTIRASHITE

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/11/19 20:51

    Фанатиците се включиха в коментарите, и то с "мнение"! Боклуци мръсни! Защо си мислите, че само такива, дето си удрят главите в земята по пет пъти дневно са вярващи?!? Мухлясала измет!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/11/19 01:54

    Takiva sa teroristi

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/11/19 06:30

    Moletese spqshti kletki takiva

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен9/11/19 07:47

    А вие горе коментиращите сте много вярващи!От байрам на байрам ходите на джамия.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/11/19 09:29

    Защо не ми пускаш коментара коментара бе, пишман новинар!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен9/11/19 14:35

    Piyanici takiva ,piete pikaete na putq bez da se saoBrazqvate dali minavat jeni ili deca,vsichko si ima granici ,a vqrvaneto na bog ne pravi fanatik,fanatici sa tiya deto amerika i cionistite gi sazdavat toest IDIL

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.