Новоизбраният кмет на община Крумовград Себихан Мехмед, общинските съветници и  кметове на кметства положиха клетва на тържественото първо заседание на Общинския съвет. Сесията бе открита от заместник-областния управител Севда Камбурова и, както повелява законът, се водеше от най- възрастният общински съветник.
Себихан Мехмед поема управлението на община Крумовград за пети път. След подписване на клетвения лист първата жена – кмет в историята на община Крумовград и област Кърджали, благодари на избирателите за високия кредит на доверие, гласуван й на тези избори. Заяви, че за пореден път ще бъде кметът на всички и ще продължи да работи за преобразяването на община Крумовград.
Себихан Мехмед поздрави новоизбраните кметове на кметства и общински съветници и пожела да работят за подобряване качеството на живот на хората от община Крумовград.
За председател на Общинският съвет с 22 гласа бе преизбран Метин Байрамали, който пожела на всички общински съветници и кметове на населени места да работят заедно за по-доброто бъдеще на общината.

24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен7/11/19 19:00

    Честито и успех на победителите .Вие се заклехте да работите за хората .Сега остава да работите ,без да ги делите по партийна принадлежност,вяра или религия .Иначе ,както има рай в този живот ,има и АД в Другия живот.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен7/11/19 19:24

    Абидине!
    Доверието е свежият въздух на
    нашият живот.Никой не може да
    бъде щастлив докато постоянно
    се съмнява във всяко нещо...
    Няма спокойствие за постоянно
    съмняващите се хора.
    Безбройните въпроси са способни
    да лишат всеки от приятен и
    спокоен сън.Изгражда се много
    трудно, лесно се руши и още
    по-трудно се възстановява.
    Отсъствието на доверие,
    е неизвестност – пустиня,
    в която човек се движи интуитивно.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен7/11/19 21:01

      Хубаво си го написал, но той дали ще разбере

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.