„Ние, групата съветници на ГЕРБ, смятаме, че заслужаваме да получаваме възнаграждения за дейността си като общински съветници, и този мандат да заслужим тези възнаграждения с честен труд и инициативност в Общинския съвет. Затова излизаме с предложението - възнаграждението на общинските съветници да бъде изравнено с минималната работна заплата в страната“, заяви Йорданка Гочева на пресконференция, дни преди предстоящата общинска сесия.
Както вече писахме, от ГЕРБ определиха като популизъм желанието на общински съветник да дарява заплатата си. Припомняме, че подобно намерение обяви още на старта на мандата съветникът от БСП Даниел Делчев.
„Не одобряваме и не се присъединяваме към тези популистки изказвания, за отказ от възнаграждението, защото смятаме, че така освободените средства ще бъдат допълнително перо в услуга на мнозинството от ДПС“, посочиха от ГЕРБ.
Какво още казаха общинските съветници от групата на ГЕРБ в Кърджали вижте във видеото:

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. ТИЯ ОТ ГЕРБ ПЪРВО ДА ПРЕСТАНАТ ДА КАРАТ СЛУЖЕБНИТЕ СИ КОЛИ,ИЗПОЛЗВАТ ГИ КАТО ЧЕ ЛИ СА ТЕХНИ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/12/19 14:44

    Огняне засрамете се,лъжете безпардонно.ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ ЗАПЛАТИТЕ,няма как да ги заработите!Последвайте примера на Даниел Делчев!Милко Багдасаров къде е?????

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/12/19 14:47

    Кокъла не се изпуска ГЕРБ доказаха че само лъжат едно приказват а друго вършат , по всички показатели сме били най добрите , а УВЕЛИЧАВАМЕ ДАНЪЦИТЕ ,
    Популизъм е за един час седене да взимате по 1 000 ЛВ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/12/19 14:57

    Застанали сте пред революционера Хр.Ботев работил за ОТЕЧЕСТВОТО,а Вие обяснявате как ще "заработите" високите си заплати,БАЙГАНЬОВЩИНА !СРАМ НЯМАТЕ !ОТКАЖЕТЕ СЕ ОТ ЗАПЛАТИТЕ СИ,работете за ХОРАТА !

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/12/19 15:45

    "...така освободените средства ще бъдат допълнително перо в услуга на мнозинството от ДПС“, посочиха от ГЕРБ. Дами и господа- гербаджии, тези средства ще се преведат по сметката на общинският съветник и той доброволно ще ги дари на когото сметне за нужно. Вие много добре знаете това, не се правете на ощипани булки. просто си кажете - ние не желаем да си даваме нашите заплати, без да отклонявате въпроса и да подвеждате народа. Така че, драга госпожо, без излишни приказки!

    ОтговорИзтриване
  6. кърджалийка2/12/19 19:06

    Както вождът им често казва, че му завиждат, така и местните завидяха нещо на Делчев. Отказваш се от заплата - било популизъм. Просто не се сетихте, а и няма да го направите, уважаеми. А какво е да обещаваш едно преди изборите, а веднага след това да правиш точно обратното? Това е правилно според партия ГЕРБ - виждаме какво става в цялата страна. Какво точно свършихте вие, съветници през миналия мандат, че нещо не се сещам. Вижте днес протеста на пътя Кърджали-Ардино. Май областният и Караянчева се изпотрепаха да се снимат до валяците и... нищо. Направете като Делчев, пък нека да сте популисти!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/12/19 21:17

    Не знаехме, че сте там заради заплати. Какво означава, " с честен труд...", нима ролята и дълг на всеки общински съветник не е да работи честно и почтено в името на съгражданите си? Ролята на общинския съветник е да следи за спазването и прилагането на законите в дейностите на общинската администрация.
    С честен труд печелят парите си емигрантите, вие до един сте "службогонци" по Иван Вазов, без разлика от коя партия сте.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/12/19 21:49

    Ааааауууу политика и честност на едно място. Направо ми се плаче

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/12/19 10:50

    Доста са поохранени, защо да не карат без заплати....

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/12/19 12:29

    Smiatam che redno ne samo da opliuvate suvetnicite ot GREB , no i da se kaje i za DPS neshto, zashtoto, ako v GERB sa zle v DPS sa na kvadrat po- zle. .

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен3/12/19 16:43

    Кога ще се пусне осветлението пред блокове Орфей юг и север. Ето ви една задача решаване за да заслужите заплатите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.