Кърджали отвърна на „удара“. Миграция с обратен знак на кучетата. Градски четириноги се пускат в околни села, алармираха жители на Чилик и Севдалина.
„Дебне се мъгливо време и кучета се пускат край нашите населени места. Подобни песове не сме виждали до този момент“, коментираха за 24rodopi.com жители на селата.
Жител на Чилик разказва, че е видял как със служебен автомобил "се карат кучета с ушни марки и се пускат край селото".
Както неведнъж сме писали, Кърджали през годините пък се превърна в „събирателна точка“ за бездомни кучета. Десетки бяха случаите на изоставени четириноги от жители на крайградските села в областния център. За проблема преди време дори намекна кметът на Кърджали Хасан Азис.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/19 09:32

    Кмете няма намеци. Имаме в града и селата колко дружинки? Айде всеки по един пес да гръмне и готово. Хем ти е тренировка, хем е файда за общество.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако не ме осъдят, с удоволствие ще те гръмна.Такива екземпляри като тебе, не трябва да живеят!

      Изтриване
  2. Анонимен2/12/19 09:56

    ku4karite ot LAPA gi puskat ot edno mqsto na drugo

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/12/19 10:51

    xaxaxa mn dobro zaglavie, haresa mi . ..

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/12/19 11:28

    Тази, сутрин 7 кучета на едно мясно по ул"Сан-Стефано" до училище "Отец Паисии", толкова деца минават, никой не обръща внимание. Да те е страх да минеш покрай тях. Пълна безотговорност. В Пловдив не можеш да видиш едно куче на улицата.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/12/19 11:29

    До пасарелката във Възрожденци има цяла глутница от 10 кучета и общината нехае. Може би чакат да да нахапят човек и постфактум да решават проблема.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/12/19 11:55

    няма кво да се лъжем , кучетата идват от селата понеже стопаните ги оставят с кашони в града, демек пак да си отиват в селата, Кърджали не кучешки приют, селяните развалят града с манталитета си и с навиците си!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/12/19 15:34

    Крайно време е общината да вземе мерки за бездомните кучета.Автогарата,градската градина,новия парк до пасарелката,крайните блокове на кв Възрожденци по тези райони е пълно с кучета.Кмете,кмете,защо не се разходиш пеша по града,стига си се возил кола.Иди да видиш за какво става въпрос.Няма такъв град като нашия.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/12/19 16:00

    Vrashtat si gi po rodnite mesta

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/12/19 18:34

    АРДИНО ГЪМЖИ ОТ КУЧЕТА!
    КМЕТА ДА НАМЕРИ БЪРЗО РЕШЕНИЕ, ЗАЩОТО ДЕЦАТА СИ ХВЪРЛЯТ ЗЗАКУСКИТЕ ОТ СТРАХ ДА НЕ ГИ НАПАДНАТ! СЪВЕТНИЦИТЕ ДА МИСЛЯТ И ДЕЙСТВАТ ЗА ГЛУТНИЦИТЕ!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/12/19 10:38

    Е, че ако се вземат крайни мерки и изчезнат кучетата от улиците на града , какво ще правят създадените структури, които се "грижат" за бездомните животинки.

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен8/12/19 21:08

    Общината трябва да си свърши работата както трябва, кучешки приют имали в Кърджали ,да ги събере.И животните имат право на живот.Никой няма право да ги гръмне.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.