Общинските съветници от ГЕРБ в Кърджали определиха като популизъм желанието на общинския съветник от БСП Даниел Делчев да дарява заплатата си, за което 24rodopi.com писа.
Отговорът на Делчев:
Уважаеми приятели и колеги от групата съветници на ГЕРБ,
Чувствам се задължен съм да Ви отговоря през социалните мрежи, за да не ме обвините в „популизъм“, ако свикам пресконференция :-)
Още по време на предизборната кампания заявих и ще спазя обещанието си – ЩЕ ДАРЯВАМ заплатата си от Общински съвет – Кърджали, защото това е МОЯТА заплата. За Вашите заплати – Вие сами си носите отговорността и понеже Ви уважавам, не съм си позволявал никога да Ви давам оценки или съвети как да постъпите.
Мисля също като Вас да работя качествено и отговорно, за да си заслужа заплатата, но ВСЕКИ МЕСЕЦ, след като я получа, ЩЕ Я ДАРЯВАМ за здравна или социална кауза, която ми предложат гражданите. И за да е прозрачно, ще направя своеобразен комитет, в който да влязат колеги от медиите и неправителствените организации, които да определят къде да отидат тези пари.
Не съм си позволил досега да коментирам никакви заплати – нито тази на Кмета на Община Кърджали, нито на Председателя на Общински съвет, нито тези на съветниците. Твърдо съм на мнение, че който работи, трябва да получава възнаграждение. Затова не виждам драма, защо се притеснявате от заплатите на съветниците – просто работете добре и хората ще оценят това!
Не приемам оценката, която ми давате, по обясними причини. Според Вас съм популист, според хората не съм… Не ми се сърдете, но тяхната оценка ме вълнува повече :-)
На снимката: Още на първото заседание на Общинския съвет стана ясно, че Даниел Делчев че бъде един от най-активните представители в разпоредителния орган. Снимка: 24rodopi.com
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

28 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/19 19:47

    Един съвестен и честен общински съветник какъвто досега не сме имали честта да видим

    ОтговорИзтриване
  2. Браво Дидо2/12/19 19:49

    Браво, Дидо!
    Ако, така я караш е възможно се превърнеш в мой любимец!
    Тяхната е, гузен негонен бяга, но поне разбрахме, защо толкова се натискаха да попаднат на избираеми места в листата им. За пари и влияние, щото инак са никой. А, ти Делчев си личност и го доказа отново! С финес, дипломатично оцели в 10-ката!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/12/19 19:49

    Всички освен него са за келепира и го доказаха с популизма си, всички без изключение

    ОтговорИзтриване
  4. Браво Дидо2/12/19 19:49

    Браво, Дидо!
    Ако, така я караш е възможно се превърнеш в мой любимец!
    Тяхната е, гузен негонен бяга, но поне разбрахме, защо толкова се натискаха да попаднат на избираеми места в листата им. За пари и влияние, щото инак са никой. А, ти Делчев си личност и го доказа отново! С финес, дипломатично оцели в 10-ката!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/12/19 19:50

    Само за парцели мислят всички общински съветници

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/12/19 19:53

    Предлагам на всички общински съветници да се откожот от заплатите си тогава хората ще ги оценят и уважават!!! Който има морал ще го направи!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/12/19 19:54

    Християнска постъпка

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/12/19 20:09

    Такъв отговор от отговорен и достоен общински съветник ми дава кислород,че нещо в тази община може да се промени !Г-н Делчев ще те подкрепим дори на пук на европейското развитие ГЕРБ !

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/12/19 20:28

    Групата на БСП сигурно ще подкрепи позицията на своя съветник,независимо от това,че те са за големите заплати

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен2/12/19 20:48

    След д-р Мухтаров,Делчев на прав път от досегашните общински съветници и настоящите

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен2/12/19 21:08

    Всички в общинския съвет в Кърджали си имат бизнес и сигурна държавна работа чест му прави на Делчев че не се лакоми за много като депесарите герберите и няколкото вечни комуниста.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен2/12/19 21:39

    А от ДПС не мислят ли да дарят?

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен2/12/19 23:01

    Подрепям те г-н Делчев на сто процента,туркиня съм години наред гласувам за БСП,не съм гласувала за теб,наш семеен,родов идол е Назми Мюмюн,ти започваш да имаш друго място в моето политическо мислене.Моето сърце е с този,който го знам и му вярвам,но ти имаш бъдеще,не го пропилявай,ще застана зад теб като кандидат кмет БСП

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен3/12/19 08:06

    БРАВО.ПОЗНАВАМ ТОВА МОМЧЕ.ЧИСТОСЪРДАЧНО.ГУЗНИ СА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЛАПАЧИ. ПУБЛИКУВАЙ ГО ЗА ДА НЕ ГО ПИША ПО ДРУГ САЙТ.

    ОтговорИзтриване
  15. зафер ертюрк3/12/19 08:50

    Глас в пустиня.
    Няма как да ви разберат нито от ГЕРБ нито от ДПС а за Ходжата и дума не може да става.
    ЕВАЛА на Вас, доказвате че може и без възнаграждение да се работи за народа.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен3/12/19 10:12

    А от ГЕРБ могат само да вдигат данъците, но ние гражданите ще изчакаме речта за коледа на почетния лидер Ахмед Доган

    ОтговорИзтриване
  17. Анонимен3/12/19 10:45

    Призовавам целия общински съвет да станат популисти от утре.

    ОтговорИзтриване
  18. Анонимен3/12/19 10:56

    Гордея се че в моя роден град има такава личност като Господин Делчев и доктор Мухтаров, то комунистите от ГЕРБ ще направят всеки честен гражданин популист ,малко да се засрамят поне тяхния лидер още си пази членската книжка

    ОтговорИзтриване
  19. Анонимен3/12/19 12:23

    bravo, nai-posle niakoi ste dari edno pave i da dovarshi druma za selo Broshka i kvartal Berovo! pozdravlenie! izdalbaite imenata na tosi daritel otgore na paveto, da se znae ot vseki patnik, blagodarenie na kogo imat paviran drum za faytonite i trikolkite!

    ОтговорИзтриване
  20. Анонимен3/12/19 12:54

    Ako beshe Turchin shtyah da hvarlyam izboru na nego. Bravo arkadash, ... Mashala

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/12/19 16:42

      как ще хвърляш бе
      ха ха ха
      избори щял да хвърля

      Изтриване
    2. Анонимен3/12/19 16:57

      Като е българин не можеш ли?

      Изтриване
  21. Анонимен3/12/19 17:48

    "Твърдо съм на мнение, че който работи, трябва да получава възнаграждение." - хубаво щеше да бъде ако давахте личен пример и като работодател изплащаш заплати на служителите си. Тъжен ми е целия този цирк.

    ОтговорИзтриване
  22. Анонимен3/12/19 21:46

    Дидо просто е различен. Той е човек. С мнение, позиция, остра мисъл. И Радо също.Останалите са партийни послушковци и са там точно за парите.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.