Възнагражденията на общинските съветници в Кърджали да бъдат изравнени с минималната работна заплата в страната. Това предлагат от групата на ГЕРБ в разпоредителния орган.
Съветниците от опозицията дадоха изявление пред медиите преди редовната сесия в сряда.
От ГЕРБ определиха като популизъм желанието на общински съветник да дарява заплатата си. Припомняме, че подобно намерение обяви още на старта на мандата съветникът от БСП Даниел Делчев.
От ГЕРБ посочиха, че очакваното предложение за увеличаване на местните данъци е неоснователно. От групата съветници изразиха и мнение да не бъде избиран заместник-председател на ОбС.
Очаквайте видеорепортаж!
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/19 10:44

    И минимална заплата им е много.С какво ще се занимава заместник председателя на ОбС?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/12/19 11:02

    Един набеден гуру на социологията – Иван Кръстев, днес изригна с някакви нови „прозрения“. Носталгията по миналото била защото населението било много застаряло. Те, значи, старите, си мечтаели за младините, затова не виждали светлото европейско бъдеще на България.
    Понякога се чудя колко трябва да ти платят, че да изнасилиш мозъка си да говори подобни глупости. Защото няма как това да го мисли нормален човек. А сега да поразсъждаваме….
    България преди тридесет години беше развита държава, износ, икономика, девет милиона население, всеки със собствено жилище, токът беше 2-3 стотинки, селското стопанство беше на такова ниво, че изнасяхме за цял свят. Да, носталгия. Но носталгия не по младините, а по България!
    Старците ли са виновни, че България е обявена за най-корумпираната държава в Европа? Не от мен, не от българи, а от световни и европейски политици?!? Старците ли са виновни, че намаляхме с три милиона, а българите скоро ще станем малцинство в собствената си държава?
    Старците ли са виновни, че внучетата им не говорят български, а тях и децата си виждат само по скайп? И че децата ми са отишли да живеят в чужбина, защото явно поради „старческото“ влияние, не оценяват красотата на демокрацията в България?
    Старците ли са виновни, че след цял живот работа и внасяне на осигуровки, сега получават по 230 лева пенсия, с която дори лекарствата си не могат да купят?
    Старците ли са виновни, че не могат да си плащат безумните сметки за ток, парно и в магазина? Те ли са виновни, че в България около 60 % са работещи бедни? Те ли са виновни, че държавата се държи като мащеха с българските деца, особено с болните? Те ли са виновни, че се насърчава размножаването на търтеите?
    Старците ли са виновни, че най-големите и печеливши български заводи се затвориха и продадоха за скраб от „новите демократи“, а сега изискват от тях да се радват на цех за седалки на тоалетни чинии, като на големи инвеститори?
    Старците ли са виновни, че болниците затварят, а ако нямаш пари – умираш в демократична България? Те ли са виновни за неграмотността на младите и промитите им мозъци?
    Някой трябва да е виновен? И да, те са виновни. Ние сме виновни. Всички ние от поколенията тези тридесет години. Че не видяхме задаващата се катастрофа и не избесихме по дърветата престъпниците, които ни унищожиха!
    Сега искате младите. Защото те не помнят кога България беше силна и развита държава. Не помнят Петлешков, Бенковски, Опълченците на Шипка и думите на Кочо Честименски. Те не учат за Крум Страшний, а учат за това колко е хубаво да оставят децата си сами да си изберат пола. Те учат, че да си българин и националист, е грозно и неевропейско! Те учат, че преди България са важни евроатлантическите и джендърски ценности!
    Затова искате младите! Промивайте мозъците на няколко поколения и ще имате удобна за управление тълпа! Много добре сте изучили доктрината на хер Йозеф Г. И я прилагате. Там, където неговият шеф не успя, сега ЕС прави същото. Но не под щиковете на пушките, а под розовите пера на джендърологията!
    Кръстев, срам ме е от Вас! Носете си кръста, че оправдавате унищожението и катастрофата на България. И колкото и грозно да звучи, Бог белязва някои хора. Както на змиите дава ярка окраска, за да знаят всички, че са отровни….
    Елена Гунчева

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Студент2/12/19 16:44

      Точно старците са виновни, че преди 30 години не са свършили нищо и до ден днешен ни управлява Държавна сигурност от времето на Т.Живков. И мен ме е срам от вас ! И за това младите ще се махаме от България, защото не искаме комунисти да ни управляват ! Искаме нормална работа, сигурност и някаква справедливост .Ние не сме овце с промити мозъци, а хора! Хайде сега чао , че е време да уча. И съм твърдо решен завърша ли университета СЕ МАХАМ !

      Изтриване
    2. На сто процента съм съгласен с Вас!

      Изтриване
  3. Анонимен2/12/19 11:04

    Голям пръстен вади левента от ГЕРБ, направо си е за ДПС

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/12/19 11:19

    г-жи иг-да съветници изчислете колко лв се пада на час работа на минимална заплата и тогава си изчислете парите за съветници

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/12/19 11:34

    Не е популизъм един млад и успял човек да дарява заплатата си благотворително.Това е достойна за уважение постъпка . Нека вземат пример и другите съветници и да се откажат от възнагражденията си .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/12/19 18:47

      Този млад човек,ако дари от парите от бизнеса си ще му правя ейвала.А не на политическа основа стедства..

      Изтриване
  6. Анонимен2/12/19 14:50

    По нареждане на ГЕРБ /Влади Горанов / се увеличават данъците , е това е популизъм ,а не да се откажеш да вземеш незаслужени пари

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/12/19 15:10

    Bez zaplati da rabotqt

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/12/19 18:56

    Не да се откажат а да вземат по 500 лв че те нищо не правят за хората само се састезават за общинските парцели и каквото е останало за грабене

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен2/12/19 18:58

    То и тези 500 лв съм им много те нищо не правят за народа гледат само да ограбят общенските парцели и каквото е останало

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.