„В първата контрола наистина загубихме тежко и резултатът е ужасен, но по-неприятното е, че играта не бе това, което искаме да виждаме от отбора. Имахме видео анализ с момчетата, коментирахме ситуациите, така че се надявам, че сме си извлекли поуките", коментира старши треньорът на „Арда 1924“ Стамен Белчев след загубата с 0:5 от ФК „Прищина“.
Както вече 24rodopi.com писа, "Сините от Кърджали" провеждат втория етап от зимната си подготовка в турския курорт Белек, край Анталия.
"По отношение на селекцията няма смяна на политиката. Причината да взимаме българи в момента е, че чуждестранните играчи, които ни предлагат не отговарят на изискванията ни за качество или пък се разминаваме във финансовото договаряне. Затова залагаме на българи, които мисля, че не отстъпват на чужденците. Имахме един играч на проби Съни Нанна, но няма да остане за постоянно и си тръгва още днес. Ако намерим футболисти, които да ни свършат работа, ще вземем още хора", обяснява пред „Спортал Бг“ наставникът. Белчев коментира и раздялата с Деян Лозев. Десният бранител, който достигна и до националния отбор премина в тима на „Левски“. "За мен като треньор не е добре, че основен футболист си тръгва, но от друга страна се радвам за Деян, той направи страхотно израстване и съм сигурен, че с желанието и характера, който има, ще се наложи в „Левски“ и ще помогне на постигането на целите им", казва Белчев.
24rodopi.com
*Довиждане
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/1/20 22:42

    Стамен Белчев едва ли е казал "Гюле-гюле" на когото и да е. Използвайте книжовен български език и не налагайте турцизми.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.