Кърджали в последните години е в челото по строителство. Нови кооперации никнат като гъби, дори между стари блокове. Браншът разчита най-вече на гурбетчийското евро и инвестицията „Нов дом“ от страна на гастарбайтери в Западна Европа.
Близо седем години след отварянето на „Маказа“ пък Кърджали не печели от туризъм. Просто град, през който минава трафика към и от границата с Гърция. Основно печелят обектите в търговията с горива. Бензин и нафта туризъм. Оборотите са големи, а това предопределя и инвестиционните планове. Край „Маказа“ вече отвори врати нова бензиностанция. Още една пък ще бъде изградена на входа на Кърджали в посока Момчилград. Новият обект се намира на улица „Първи май“.
Жилища и горива, май единственият успешен бизнес край Арда?
Видео: Илия Илиев, стажант-репортер

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/1/20 19:43

    „Едновременното надмощие на музиката и индустрията – признак на упадък.“

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/1/20 22:02

    Ако е Шелл, ще имат оборот. Ако е местна марка, няма да има оборот.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.