Новопостроени и закупени къщи и апартаменти са обявени за продан от новодомци в Кърджали и околностите.
145 000 евро иска собственик на двуетажна луксозна къща в периферията на Кърджали. Тя е с РЗП 150 кв. м. и 800 кв. м. двор. „Вилата е в идеално състояние, чиста, свежа и се продава с цялото налично обзавеждане“, гласи офертата. Къщата е в комплекс от затворен тип.
За продан е обявена и луксозна къща във „Възрожденци“ за 135 000 евро (263 кв. м. РЗП, 663 кв. м. двор).
Луксозен и обзаведен двустаен апартамент (75 кв. м.) в новопостроена кооперация в центъра на Кърджали се продава за 95 000 лева. За 92 кв. метра в нова кооперация (2017-та година) във „Възрожденци“ обявената цена е 79 900 лева, с обзавеждането.
„Десетки са офертите с продажби на новозакупени жилища. По различни причини се опитват да се освободят от тях. На някои им се налага да напуснат града, защото са си намерили работа в по-големите градове. Други просто са разочаровани от строителството или мястото, недоглеждане при избора, както и това, че не са случили на читава строителна фирма. Във „Възрожденци“, срещу „Билла“-та има кооперация, в която още не са се настанили хората, но има течове. Има и такива, които търсят по-голяма печалба – закупили на „зелено“, сега обзавели и пробват пазара. В нашата агенция имаме два клиенти, които преди 2-3 години са платили за жилище във „Възрожденци“, но по-късно купили апартаменти в новостроящите се кооперации от другата страна на моста и сега искат да се освободят от по-неатрактивните си придобивки. Много са и гурбетчиите, които са решили да останат на Запад и дори са купили жилище там и им трябват средства за погасяване на кредити“, разкрива пред 24rodopi.com брокер.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/1/20 10:51

    Стига толкова строителство! Общината да спре да дава разрешителни! Кмета да почне да си изпълнява обещанието за детски площадки и междублокови пространства (ако все още има такива)!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/1/20 11:48

      TE POCHTI GI ZAPULNIHA STRANNO PREDI PUSTEESHTI ZEMI SEGA SUS SOBSTVENICI KAK STAVA AZ ZASHTO NE MOGA DA SI VZEMA PRED BLOKA PLOSHTADKATA

      Изтриване
    2. Анонимен14/1/20 11:50

      NAPULNO ZA S VSICHKI RUCE I PRUSTI TE PODKREPIAM SAMO CHE SA MN ALCHNI I NE IM PUKA ZA VIZIA ZELENI PLOSHTI I NAS NAI VECHE

      Изтриване
  2. Анонимен14/1/20 11:50

    Много народ ще даде фира с Тея апартаменти...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/1/20 17:41

    Ако се съди по обема на стрителството, по истерията за закупуване на апартаменти, Кърджали трябва да има с 50% по-вече население в близките години. Разбира се, това няма да се случи.
    Какво ще се случи? Разбира се, пазара за наеми е много ограничен и ако наистина няма да живееш в този апартамент, какво ще го правиш? Рано или късно ще искаш да го продадеш. И тогава се пука балона! От тък нататък офертите за продажба ще се увеличават, но няма да има купувачи.
    Парадоксално. Колкото по-вече се строи толкова по-скъпо става!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/1/20 09:51

    Който иска да инвестира в имоти в Кърджали,да го направи след 5години.Тогава ще има жилища на половин цена.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен15/1/20 23:42

      След 5 год. Ако ни турят и € Еврото, ще си купиш на половин цена от Токачка

      Изтриване
    2. Анонимен15/1/20 23:52

      По големия % на новите жилища не отговарят на изискванията, в БГ всичко е възможно под масата, след време ще има много бутнати згради

      Изтриване
  5. Анонимен15/1/20 15:55

    ИДВА МОМЕНТА КОГАТО КЪРДЖАЛИ ЩЕ БЪДЕ НАЙ ТЪРСЕНОТО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ И ТО САМО ЗАРАДИ ВОДАТА КОЯТО ИМАМЕ. ДОИДЕ МОМЕНТА КОГАТО ВОДАТА ЩЕ БЪДЕ ПО СКЪПА ОТ ЗЛАТОТО И ОЩЕ ПРЕДИМСТВА ЗА ГРАДА. НЯМА ДА ИМА НИТО АПАРТАМЕН НИТО КЪЩИ СВОБОДНИ ЗА КУПУВАНЕ БЕЗ ВОДА НЕ СЕ ЖИВЕЕ А И ЗЕМЯ СВОБОДНА ИМА И ПАК ЩЕ СЕ ОЦЕЛЕЕ ДОРИ И БЕЗ ЗАВОДИ . КАК Е БИЛО В МИНАЛОТО 40-ТЕ.50-ТЕ И 60-ТЕ ГОДИНИ

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.