За незаконно притежаване на наркотик 24-годишен е задържан в РУ-Кърджали, съобщават от регионалния пресцентър на МВР.
При извършено претърсване в жилището на мъжа в областния град полицаи открили бяла бучка около 6 грама. С направен наркополеви тест бил определен видът на дрогата - амфетамин. Наркотикът е иззет и е на съхранение в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс и работата продължава разследващ полицай.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/2/20 16:20

    Мозъкът не работи здравословно при потребителите на амфетамиH, показва себе си превъзходен и бдителен , те имат странни движения и не се интересуват от никого , те нямат чувство на съжаление и денят и нощта не са сигурни , тя избягва да бъде себе си и знай, че не може да го направи без да го използва , В Кърджали има много от тях, така че от тук разбираме, че наркотиците в Кърджали и България са много разпространени.:)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/2/20 20:19

      Глупости на търкалета,много научно популярни филми си гледал,за дезинформация и забллуда на такива баламурници като тебе,промит мозък,но не е лошо човек да е заблуден и да не вижда по надалеч от носа си....!!!

      Изтриване
    2. Анонимен14/2/20 20:22

      Хорааа Друсайте повече,колкото може повече,амфетамина стимулира сетивата и ви прави безсмъртни наркомани с промити мозъци и болни амбиции,така че давайте смело,топите носоперките и хич да не ви пука,живота продължава с пълна пара.....

      Изтриване
  2. Анонимен15/2/20 23:33

    Хейй болен!!! Говоря за това, което виждам около себе си , не гледах филм , може би е полезно за вас , искам да кажа a Наркотиците са начинът за отчаяни и празни хора точно като вас..:)))

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.