Не ми се вярва чужденците в „Арда“ да вдигнат нивото на футбола, твърди президентът на „Славия“

„Арда“ е с три пъти по-голям бюджет от „Славия“. И както забелязахте вчера – с огромен брой чужди футболисти. Което означава, че имат големи амбиции“, коментира пред журналисти в столицата президентът на „белите“ Венци Стефанов.
Припомняме, че вчера „Славия“ победи като гост „Арда 1924“ с 1:0 и вече заема 5-тото място в Първа лига с 33 точки, кърджалийският тим е 9-ти с 28 пункта.
„Изумява ме колко неизвестни хора има в „Арда“. Не ми се вярва да вдигнат нивото на футбола. В този град (Кърджали – б. р.) и в Смолянска област има талантливи деца, но така са решили“, твърди Венци Стефанов. Според него да се взимат милиони от държавата и да се дават на чужденци е безсмислено, от това страдали клубовете и целият футбол. „Мениджърите са една от злините, от които трябва да се отървем. „Ще ти дам един чужденец, който струва милиони“, разправят на по-неопитните президенти и хората мигат… По-добре да се инвестира в нашите деца, отколкото да взимаме съмнителни чужди“, съветва Венци Стефанов.
„В „Славия“ сме двама човека плюс секретарката. В „Левски“, гледам, са се нароили 30 треньори. Директорът получава 22-23 хиляди лева заплата. Други по 12-13 хиляди. Хората искат да видят отчетността, къде се дават парите.
В един момент се получава така, че нашите грандове имат една маса от чужди футболисти, които имат договори за по 20-30 хиляди евро на месец, не играят и ги гонят“, посочва Венци Стефанов.
На снимката: Венци Стефанов, снимка - Гонг Бг
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/2/20 21:21

    Европа пара чок,йоллуджам къзанъма апартамент купи япаджак панорама паркта.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/2/20 22:26

    Много точно. Пране на пари

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/2/20 06:02

    Тоз тъпана защо прави чужди сметки на всяка манджа миродия

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/2/20 06:02

    Тоз тъпана защо прави чужди сметки на всяка манджа миродия

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен19/2/20 07:17

    Ние сме известни с това, че при нас се случват за пръв път неща, непознати до този момент на света, и в този смисъл-не подлежим на прогнозиране.
    Коя държава може да се похвали с 14 банкови фалити за последното десетилетие на миналия век?
    Коя държава от влезлите в Еврозоната може са се похвали, че веднага след споменаване на срока за влизане в Чакалнята, новобогаташите у нас са обърнали 2 милиарда в евро?
    В коя друга държава е наблюдавано подобно явление?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен19/2/20 07:26

    А ти си три пъти по-голяма свиня. Само дрънкане на глупости и уреждане на мачове

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.