Проверка за незаконен добив на материали от коритото на река Върбица е започната в РУ-Кирково след подаден сигнал, съобщиха от полицията. По първоначални данни тази дейност се извършвала без необходимите за целта разрешителни. Група „Криминална полиция“ работи за изясняването на случая.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/2/20 13:04

    Избори ли наближават или Гешев нареди проверка?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/2/20 13:30

    Защо същата тази група полицаи не направи нищо за откриване на субекто който изсече 300 бр. 30-40 годишни дървета от дранговската гора?,Защо същата тази група полицаи продължават да си затварят очите за незаконния добив и извоз на дървесина?.Да не би тази група полицаи се активизирала по натиск от някой партиен"лидер" или някой от групата е кандидат за началник на ПУ - Кирково?.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/2/20 16:51

    чакаме резултати

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен20/2/20 08:47

    Тази група полицаи работят заедно с тези които извозват инертни материали от река върбица .Колите им са без прегледи винетки,гражданска отговорност дори не са регистрирави .Багерите фадромите са им гоарирани на речното корито.Полициата прави проверка ,а те си возят необезпокоявани от никого Полицията предварително им се обажда че ще има проверка или ,че има сигнал ,за да се крият,и след което незаконния добив започват отново и отново

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/2/20 09:00

    Скоро и вода няма да остане за помпите кладенците по река за пиене на вода .Защо спат от екологията ,басейновата дирекция В и К Всички са свързани като свински черва.Къде е агенцията по пътищата ,не виждат ли ,че цялата пътна мрежа е в кал и баластра от незаконния извозване. Трябва да дойдат от долу вътрешноста за проверка, ане тия от кирково

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/2/20 14:16

    Това пак ли е дело на онзи корумпирания полицай М.Русев на който му е детската мечта да стане шев на полицията.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен20/2/20 16:32

    Онзи дългия катаджия да го върнат в Кирково и всички ще забравят за незаконен добив.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен21/2/20 08:14

    Прокуратурата да се заеме със случая и то е много сериозен . От Фотиново до Пресека по реката не остана ни пясък ни камъни ни риба ,все едно реката е бомбардирана и то ежедневно .Реката се е превърнала в мина и сметище Община няма ли в този район

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.