Всички са имали договори, констатирала проверката от страна на Инспекцията по труда

50-годишният работник, който пострада на строителен обект в Кърджали, е паднал от два метра височина от необезопасена стълбищна клетка. Това е установила проверката към този момент от страна на Инспекцията по труда, съобщи за 24rodopi.com директорът на ведомството Ангелина Бабунска.
Както вече писахме, инцидентът е станал малко след 9 часа сутринта в четвъртък в новострояща се сграда във „Възрожденци“.
На обекта са се правили довършителни дейности, като към момента на инцидента е имало двама служители-ел. техник и общ работник. Именно вторият мъж е пострадал. Той е бил откаран в болница в Пловдив с тежка черепно-мозъчна травма.
Всички работници на фирмата са били с трудови договори, е констатирала проверката от страна на инспекторите. Издаден е акт за спиране на дейностите по стълбищната клетка, която не е била обезопасена.
„Проверките към момента продължават, изискана е цялата документация. Работим по случая съвместно с полицията“, допълни още Бабунска.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен21/2/20 11:14

    Така става като преди проверка се обаждат,кой ден и час ще идват да ги проверяват.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен21/2/20 23:02

    Два метра или двадесет метра?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.