Започва да функционира пряка телефонна линия за психологическа помощ и подкрепа за граждани. Решението е на Общинския кризисен щаб в Кърджали, а инициативата – на кмета Хасан Азис.
Четирима доброволци - психолози ще консултират и предоставят помощ по телефона на хората, които страдат или се намират в емоционална  криза заради наложилата се социална изолация във връзка с разпространението на коронавируса в страната. Телефонната линия за предоставяне на консултации и подкрепа е с номер 0361/64143. Психологическа помощ на посочения телефон гражданите на община Кърджали могат да получат от 9 до 17 ч. в работните дни. Телефонната линия  за психологическа помощ засега се предвижда да е активна до обвяване на края на извънредното положение.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/3/20 12:29

    obstoevropeiska bezsrochna stachka na vsichki shofiori na kamioni s hranitelni stoki da iskat zaplati kato na hirurzite v anglia na koronataviruz! da gi vidim kakvo ste rejat hirurzite bez europeiskite shofiori! :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/3/20 13:39

    Кметът да не мисли глупости, а да си премахме данък тротоарно право,такса смет на затворените заведения и магазини за времето на извънредното положение.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен25/3/20 15:00

    да се затворят всичките заведения, понеже някои заведения работят скришно, и старите и младите хора тьрчат по заведенията

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/3/20 16:17

    А ще напръскате ли като се стопли против комари за евентуално разпространение от тях.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен26/3/20 10:04

    Samo DPS. Da spasim Bulgaria.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.