Марияна Ликова е назначена за директор на Общински център за култура и младежки дейности до провеждане на конкурс и назначаване на титуляр. Тя встъпи в длъжност на 24 март, съобщиха от Общинската администрация.
Марияна Делчева Ликова е известен хореограф, председател и на на тракийското дружество „Тракийско сърце“. Инженер „Автоматизация на производството“, тя е специализирала и „Банково дело и финанси“.
Предишният директор на Дома на културата Васко Василев беше освободен от длъжност, след като подаде молба за пенсиониране.
Марияна Ликова, която е общински съветник, избрана от Коалиция “БСП за България“, е уведомила със заявление председателя на ОбС инж.Юсеин Ахмед, че подава оставка като съветник.
„С оглед на предстоящото заседание на ОбС-Кърджали на 31.03.2020г. моля за решение и обявяване на избран следващия в листата на Коалиция“БСП за България“, който да встъпи в длъжност чрез полагане на клетва пред ОбС“, пише в писмото до Общинската избирателна комисия председателят на Общинския съвет.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

17 comments so far,Add yours

  1. Анонимен25/3/20 14:26

    Назми ,ти си

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен25/3/20 15:18

    Тя,Ликова колко преференциални гласове имаше?Следващия по преференциален вот кой е? След Делчев и Багдадаров, Кючуков и Ксракостова по колко преференции имат?"Глас народен. глас божий" или.... ще се разбере скоро какъв МОРАЛ.....??!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/3/20 20:12

      Като сте балъци и ги подкрепяте, така ще е. Всички интелигентни хора ги изчистиха от БСП, останаха тези, от които нищо не става! Делчев не е от това котило - той е примерът, който трябва да следвате!

      Изтриване
  3. Анонимен25/3/20 15:41

    Нагледен пример за взаимодействие между партиите.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен25/3/20 15:57

    Какви времена, кафеджийка директор!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен25/3/20 16:47

    Драга редакция не пускате никакви коментари по темата. Защо ли? Или налагате цензура на всичко, ако не Ви е по вкуса, или пък човека си е платил само за добри коментари. Отговора от Вас.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен25/3/20 17:22

    ..известен хореограф, председател и на на тракийското дружество „Тракийско сърце“. Инженер „Автоматизация на производството“, тя е специализирала и „Банково дело и финанси“...НЕРДЕ КУЛТУРА, НЕРДЕ ПЕНКЕЛЕР.....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен25/3/20 19:49

    Назми Мюмюн има най-много гласове след Даниел и Милко! Той беше трети по индивидуален успех! Ликова и Каракостова по около 100 гласа, Кючуков под 80,Назмито над 160 гласа!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/3/20 20:37

      Назмито има толкова броя преференции,колкото са му годините.

      Изтриване
  8. Анонимен25/3/20 20:22

    Съмнявам се много сериозно, че срещу моя любимец е извършен гаден партиен атентат! Другарю Назми продължаваме един до друг, ти си нашия водач, на теб ти вярваме повече, отколкото на БСП.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/3/20 20:42

    20.12,съгласен с теб, дали не искат и с Назмито да се саморазправят, защото е човек с мнение, с позиции като Даниел, Б. Стоянов, А.Коджаманов,К.Димитров и др

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен26/3/20 08:04

    Отиде културата

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен26/3/20 13:32

    Успех Мариана! Дано детската ти мечта да станеш директор на Дома на културата не ти изиграе лоша шега. Ще имаш и зам. директор, знаеш го нали? Тоест човек, който ще управлява вместо теб. няма да ти е лесно. Направиха се съкращения с цел икономии на финансови средства, а откриваме нов щат, и то за вожд. Дано да е човек поне на културата. Дано, ама надали. Успех и за Вас г-н Багдасаров. Подкрепата Ви за бюджет 2020 на общ. Кърджали вече дава своите плодове. Това е само началото, списъкът с условия, май Ви е доста дълъг.

    ОтговорИзтриване
  12. Анонимен26/3/20 14:11

    20.37 Когато те бият с двойно и повече гласове или със сериозна разлика сигурно БОЛИ! Недей се занимава с него, ти можа да направиш толкова гласове, колкото годините на баща ти

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен9/4/20 21:20

    Помни, че тълпата, която ръкопляска на твоето коронясването, ще е същата, която ще аплодира и твоето обезглавяване..... Просто хората обичат Шоу.... ЧЕСТИТО

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.