Издирваният от здравните власти и органите на реда кърджалиец, който се завърна от област в Италия, засегната от коронавирус, се оказа в… Турция.
Припомняме, че той беше издирван, защото пред граничните власти на летище София е попълнил анкетна карта без да посочи точния адрес на пребиваване в 14-дневния карантинен срок от завръщането си. Отбелязал само „Кърджали“ и си тръгнал.
Само 5 часа след като излязъл от летище „София“, нашенецът напуснал България през ГКПП „Капитан Андреево“ и вече се намира в Турция, разкриха пред 24rodopi.com отлично осведомени източници. Той е летял до Милано, но още същия ден се върнал в България. От София заминал директно за Турция с лек автомобил.
Кърджалиецът, който е трябвало да бъде поставен под карантина, не е в региона, потвърди директорът на Регионалната здравна инспекция д-р Виктор Кирчев.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/3/20 18:38

    И ето от такива малоумни шибаняци всички ще се запазим.малоумни п......и

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/3/20 18:55

    Алооо затваряйте ГРАНИЦИТЕ какво СПИТЕ. Докато е време.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/3/20 18:56

    БРАВО НА ЧОВЕКА, НЯМА САМО У НАС ДА ИМА КОРОНАВИРУС, ЩОМ СМЕ В ДОБРОСЪСЕДСКИ ОТНОШЕНИЯ

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен8/3/20 19:04

    Проста манерка, кво искаш!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен8/3/20 19:46

    Поредния проснат с двойно гражданство

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен8/3/20 20:54

    Двойното граждаство си е дефекта.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен8/3/20 23:16

    леш малък нещастен

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/3/20 09:01

    повечето българи, идващи от италия, се ядосват и казват Не ме занимавайте с вашите глупости. Ефендито от Кърджали като е писал само името на града, служителят защо не е видял, че липсват данни.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.