Една дупка може да побере много. Изключваме разходите за ремонт на автомобилите, които неминуемо причинява. Тя грабва мъките от реалността. Отразява вечно неслучващото се. Като Чистилище, макар и с мръсна, кална вода, макар и с мръсните номера, които може да спретне. Като Чистилище за греховете, но тук, на земята. И в този ред на мисли, какво сторихме толкова, че трябва да бъдем тъй наказвани? Защо все изкуплението трябва да идва с един пръст асфалт върху поредната дупка, докато улицата не заприлича на закърпено прастаро родопско одеало?
Изкупление, което бива отмивано от сълзите на първия дъжд… Тъжно положение в цялата страна.
Снимката е от улица „Тодор Каблешков“ в централната част на Кърджали.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен22/5/20 13:20

    Строителната фирма да си гиноправи!
    Преди новия строеж и другите към университета, тази илучка не беше такава.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен22/5/20 14:24

    Тодор Каблешков е, не е Кубрат

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен22/5/20 14:33

    Улицата е Тодор Каблешков 😉

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен22/5/20 19:11

      И каква е разликата, ако ще и Бай Ганьо да се казва, все тая-дупки и разруха навсякъде

      Изтриване
  4. Анонимен22/5/20 17:00

    Не знам кой трябва да го направи но е в ужасно състояние

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен22/5/20 18:32

    Да живее Хасан ага! Ако не сте мисирки ще ми пуснете коментара.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/5/20 20:51

    Това не са дупки.Това са кратери.И отгоре на всичко плащаме данъци.....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/5/20 06:29

    Когато в гр.Кърджали улиците бяха павирани май бяха по-добри. Да ама решиха да ги махнат и да сложат асфалт. Къде изчезнаха паветата само някои знаят. Как се е строило едно време-как се строи в днешно време. Навремето прохода Хаинбоаз от гр.Дебелец до гр.Гурково беше целият павиран. Пътя беше около 78 км. така.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.