В истерията покрай коронавируса се разви една много популярна конспирация: вирусът е изкуствено създаден в тайни лаборатории с цел глобалните елити да наложат задължителното ваксиниране и биочипиране на хората. По-крайната цел е те да бъдат държани в тотален контрол и дори да бъдат следени в домовете си чрез камери.
Изглежда "Big Brother" не е само художествена измислица в главата на Джордж Оруел, който е бил и висш масон. Факт е, че Бил Гейтс открито прокламира ваксинирането, а Илон Мъск прави всичко възможно за сателитното обезпечаване и 5G- мрежата.

Добре дошли в Новия Световен Ред, където всички хора ще бъдат подчинени на Новия Световен Лидер! Той ще бъде не само едноличен ръководител на обединения свят, но ще се провъзгласи за Бог и ще изтезава с мъчения онези, които отказват да му се подчинят.
Тези сценарии, красноречиво описвани от редица конспиративните теории, а също от юдейската, християнската и ислямската есхатологии, представят поетапното идване на власт на Антихриста, наричан в Исляма Деджал.
Това е предвидено да стане, когато финансово-икономическата и културно-нравствената криза достигнат до крайния си предел. И тогава, ще бъде дадена върховната власт на новия диктатор, на когото всички ще възложат единствената и последна надежда за “спасяване” на човечеството. Цял свят ще се изуми от него и ще тръгне подире му. Делата му ще бъдат съпътствувани от поразяващи човешкото въображение окултни явления и лъжечудеса.
Но скоро след това Антихристът ще открие пред човечеството истинското си лице и ще започне да сее около себе си смърт и унищожение. Това ще бъде проява на крайна жестокост и насилие, в степен, небивала дотогава на земята.
От появата на окултните организации досега основната им цел е да подготвят човечеството за идването на Антихриста, който да управлява света и хората да му служат, поробени и зависими. Интересно, коя ли е тази личност, чието идване се подготвя и крие в тайна толково векове? Тази сакрална и непристъпна тайна, която са очаквали и в която са били посветени “великите” умове на човечеството – Жан Жак Русо, Монтескьо, Балзак, Виктор Юго, Леонардо да Винчи, Донатело, Исак Нютон, Алберт Айнщайн...

В началото на тази година един американски уеб телевизионен сериал разбуни духовете в социалните мрежи: "Messiah" (Месия). След излъчване на поредицата, състояща се от десет епизода, в периода от 1 януари до 26 март 2020 г., милиони зрители се запитаха: "Това ли е Антихристът, Новият Световен Лидер, за чието идване се споменава в християнство, юдаизъм и Ислям?"
Поредицата се фокусира върху реакцията на съвременния свят към човек, който за пръв път се появява в Близкия Изток и чиито последователи твърдят, че той е повторно завърналият се Исус. Неговата внезапна поява на различни места и очевидните чудеса, които върши, предизвикват интереса на ЦРУ. Те го задържат и разпитват:
"-Какво правеше в Сирия?
-Част от моята работа.
- Каква работа?
-Работата на Бог"

В последно време тези древни предсказания предизвикаха лавина от творчество и коментари в художествената сфера, киното и социалните мрежи.
В добилата популярност книга на Дан Браун “Шифърът на Леонардо” авторът загатва, че цялата теория за "кръвната линия на Исус" е добре оркестрирана международна измама, насочена към света и имайки единствената злокобна цел да накара вярващите в „Кръвната линия” да приемат, че един от тези живеещи понастоящем потомци на „Кръвната линия” ще стане бъдещата Астурианска Месианска фигура (не Исус, а буквално Антихристът) и тази ерес за „Кръвната линия” са заблуждаващите тайни общества, които се опитват до прокарат този бъдещ „Меровингски Крал” на световната сцена.

Темата е вълнувала човечеството от най-древни времена и заема своето достойно място в библейските пасажи на Стария и Новия Завет. Макар да не е пряко засегната в свещената за мюсюлманите книга- Коран, многобройни описания и характеристики на Деджал (Антихриста) се срещат в словата на пророка Мухаммед (Мир нему).
В християнското учение Антихристът е човек, въплъщение на злото. Научаваме много за него от книгата на Данаил и написаното от апостолите Павел и Йоан. Когато говори за Антихриста, апостол Павел го нарича "Човекът на греха": "Никой да не ви измами по никой начин; защото това няма да бъде, докато първо не дойде отстъплението и не се яви Човекът на греха, синът на погибелта…" /ІІ Солунци 2:3/.
"…и тогава ще се яви беззаконният, когото Господ Исус ще убие с дъха на устата Си и ще изтреби с явлението на пришествието Си."/ ІІ Солунци 2:8/.
Когато изучаваме казаното в Библията по отношение на Антихриста, ние научаваме, че посред скръбта /Голямата скръб/ от центъра на Йерусалим Антихристът накрая ще се провъзгласи за Бог /ІІ Солунци 2:4/.
(Следва)
Ерхан Алемдар, специално за 24rodopi.com

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/5/20 09:11

    Деждал е одавна на Земята .....
    Хз . Мохаммед го казва преди 1441 г ..
    Скоро ще слезне и Хз . Мехди ....
    Ерджан...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/5/20 09:44

    Сега ли РАЗБРАХТЕ че е излезнало от ЛАБОРАТОРИЯ.... Просто няма кой да си признае защото е в световен мащаб.... И никой не може да ме накара да се чипирам...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/5/20 10:01

    Всъщност е много по-просто. Човечеството наруши баланса в природата и ще има все повече вируси и все повече бедствия.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/5/20 10:55

    Деджал шейтан за 40 дни нема да има град и улица да не е обарнал на опаки

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/5/20 11:00

    Pitat Deccal koyi sa ti priyteli i kazva priyateli mi sa kradsi lajsi alkoholidsi i segashnite narkomani koyto e sazdaden ot golemite sili

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/5/20 11:13

    Най го е страх Деджал от хора кой не яде грешен залак не взима поткуп и си испалниават вероисповеданиата стрикно и точно ,днешно време такива са много малко

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/5/20 18:23

    Vie ot redaksiata da neste neosaznati p. Puskate statie a zashto ogranichavate komentarite .......

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/5/20 03:43

    Много прост народ има в Кърджали и околността.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен24/5/20 03:57

    Мюсюлманите казват, че Исус е бил пророк вършил много чудеса, но не е Божий Син.Тогава защо според Корана Иса (Исус) ще бъде съдията в Съдния ден, а не Мохамед,който уж бил по-велик пророк.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен24/5/20 11:10

      Това от къде го измисли? В Свещения Коран пише, че в Съдния ден съдия ще бъде единствено Всевишния Аллах.

      Изтриване
    2. Анонимен24/5/20 13:17

      В Корана също пише, че Иса сина на Мириам е взет на небето жив и ще де върне в последния съден ден, очевидно защо.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.