„Какъв си ти бе? Гледай си работата, няма да се занимавам с теб! Ти не си никакъв, за да ти дам документите си. Гледай си работата“, с тези думи се обърнал към полицай, изпълняващ служебните си задължения, жител на Кърджали.
Случката се разиграла на първи юни в областния град. Действията на кърджалиеца го пратиха в съда. Магистратите го наказаха с глоба в размер на 120 лева по Указа за борба с дребното хулиганство.
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/6/20 11:11

    Поредния патиен ясладжия,който разчита на партийна протекция и си позволява да нагруби български полицай.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/6/20 11:47

    Малко са тези пари,трябваше хиляда и двеста лева даго накажат

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/6/20 12:36

    Малко са му дали!

    ОтговорИзтриване
  4. Братовчеда2/6/20 12:45

    А в някои по-недемократични страни за такова поведение направо бият. А отвъд океана даже може и да стрелят. Ама ние не сме такива. Ние глобяваме. Изобщо нашенецът най-много мрази да му бръкнат на две места. Едното е джоба... За подобно поведение паричната санкция трябва да е такава, че през джоба да му бръкнат и на другото място.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/6/20 13:15

    глобата башка, ще има и лишаване една година от правоуправление на МПС

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/6/20 13:49

    Поредния паРтиен ясладжия,който разчита на партийна протекция и си позволява да нагруби българския полицай.Управляващите в стремежа си да спечелят електорат са готови да жертват законите в тази държава.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/6/20 22:24

    Какво ти български полицай бре, те са навсякъде в страната, за щяло не щяло спират гражданите и се заяждат с хората, в Запада само само по колите ги виждате полицаите, в България по пътищата са претъпкани с полицаи цял ден дебнат хората как да ги глобяват !! Не е ли истина ! !!!! Отричайте ако ви стиска,, като че ли сме лепи и не виждаме полицаите по пътищата,, в никоя друга европейска държава няма да видите толкова много полицейско присъствие, все едно има извънредно положение, на хората им омръзва вече от фуражки,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.