Планът за финансово оздравяване на Кърджали бе приет от Общинския съвет. 23-ма съветници в разпоредителния орган гласуваха „За“ предложението на кмета Хасан Азис, трима бяха против, а 13 се въздържаха.
Планът е изготвен и ще се приложи в периода 2020-2022 година.
Със същото разпределение на гласовете бе приет и отчетът на плана за финансово оздравяване за периода 2019-2020 година.
Очаквайте репортаж!
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/6/20 13:22

    Хайде да са ни честити по високите данъци.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен30/6/20 15:38

    Мехмед Ходжа, дали е още съветник2От една година не сме чули нещо да предлага.Ако Дост беше влезнал във властта и там ли нямаше да говорят или предлагат?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/6/20 19:28

    “Какво се случи, майчице България?!
    Децата твои си играят с тебе на лотария!”

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/7/20 07:37

    Мимед Ходжа умря в деня в който стана съветник. Две пенсии и съветническа заплата - дреме му на ходжата. Те дост се оказаха най - големите гьотверени.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.