60 служители на завода за авточасти в Смолян са заразени с коронавирус. Това обяви областният управител Недялко Славов, цитиран от колегите от 24smolian.com. Към момента информацията е неофициална.
Припомняме, че през уикенда бяха тествани 350 от общо 750 души персонал в предприятието.
Около 15 % от взетите проби са положителни.
Резултатите на другата половина от персонала се очакват. Вземането на проби е по инициатива на предприятието. „Спрени са няколко поточни линии в завода. Направена е дезинфекция. Превоза на работници с автобуси е преустановен“, посочи шефът на Здравната инспекция д-р Мими Кубатева.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/6/20 13:47

    Защо тези заводи за Авточасти са или в Кърджали или В Смолян,Защо не отварят заводит в София или Пловдив, Защото та м няма никой даим работи за седем осемстотин лева, родопчани на е свикнал даго мачкат на всякаде.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/6/20 16:26

    НЕЩАСТНИК. СТИГА СИ МЪРМОРИЛ.ОТИДИ В СОФИЯ И РАБОТИ ЗА 1000 ЛЕВА.ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ КАТО ШУЩУЛКА НА ПЪРВИЯ МЕСЕЦ.ЗАЩОТО ЗА ЯДЕНЕ ЩЕ ТИ ОСТАНАТ СТОТИНКИ. ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ВЕЧНО МЪРМОРЕЩИ НЕДОВОЛНИ СА МЪРЗЕЛИВЦИТЕ И ДЪРВЕНИТЕ ФОЛОСОФИ. НАПРАВИ ФИРМА И РАЗДАВАЙ ПО 1000-2-5 ФХИЛЯДИ ЛЕВА.МЕРЗАВЕЦ.ЗАТОВА СЪМ СИГУРЕН ЧЕ СИ ГЛАДЕН КАТО......

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/6/20 08:28

      За София хиляда лева бяха сделка преди 15 години. Сега под 2500 няма смисъл.

      Изтриване
    2. Анонимен30/6/20 11:04

      Копеле мръсно устата ти мирише на лайно,иди се нахрани някаде,изрот такъв, малоумник.

      Изтриване
    3. Анонимен30/6/20 11:29

      Май Женати е чука някакъв Директор че си доволен, нещастник такъв.

      Изтриване
  3. Анонимен29/6/20 17:40

    Какъв ли ще е резултат,а ако направят тест на ввсички големи цехове и Теклас?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/6/20 06:21

      Нали си имате вече с положителна проба там.......искайте да ви тестват.

      Изтриване
  4. Анонимен30/6/20 06:24

    А какво станата с жената с положителен тест работеща в една от шивашките фирми до ПНЕВМАТИКА ? Ще имали карантина за роботничките там?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.