Пиарът на премиера Бойко Борисов - Севдалина Арнаудова, отхвърли атаките на хазартния бос Васил Божков. Пред Офнюз Арнаудова потвърждава за срещи с Божков и за познанството на членове от семейството й с него. Но намекна, че искащият е бил самият Божков, а не министър-председателят.
Ето пълния отговор без редакторска намеса:
"От момента, в който работя за българското правителство, всичките ми срещи с български бизнесмени са били в изпълнение на служебните ми задължения и заснети от камера и микрофон не само от мен самата, а от десетки медии.
Познавам г-н Васил Божков отдавна и не само аз, а и членове на моето семейство, един от тях доскоро беше негов служител. Не очаквах такава манипулация на истината. Не очаквах, че ще превърне личните отношения в защитна теза.
И да, когато съм се виждала с Вас, г-н Божков, съм била наясно, че Вие сте с камера и микрофон, а аз не съм. И не аз съм искала от вас, Вие предлагахте! Не е мъжко да спестявате тази част от истината. Вярно е, че беше отдавна, преди повече от 6-7 години. Съжалявам, че помните избирателно! Аз обаче помня добре, не само първите ни срещи, но и последната - в централата на ПП ГЕРБ Ви посрещнах с г-н Флориан Скала - главен изпълнителен директор на бТВ.
И Вие#БъдетеЗдрав"

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/20 11:46

    в нашата държава ако казваш истината те гонят през девет села в десета или влизаш в затвора.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/20 14:03

    Takiva istarii se virtqt pri vas nikoi ne moje da gi razkriee cql jivot maymunski intrigi

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/6/20 15:11

    Автогол :) какъв пиър си след като не можеш да предвидиш реакциите на хората . В опита си да се защитиш издаде че Бойко е викал на инструктаж шефа на БТВ а Божков като гаранция че ще плаща десетки милиони за реклама към БТВ. Така и с Домусчиеви и нова . и после защо телевизиите не критикували а само мисирки около Боко да го възхваляват като жив бог . Култа към личността сме го виждали вече

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/6/20 22:38

    Освен това в новия си пост искарва че Божков я е ухажвал, за да спаси шефа си. И от къде Шехерезада има пари за къща за 1 000 000 лева в с.Бистрица? (Източник службата по вписвания)

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/6/20 14:07

    ne e majko li mar6o dolna ti i cqlata hunta ste za groba mamvi gadove dolni kradlivi bog 6te ve nakaje v tova badete sigorni

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/6/20 19:57

    Като си толкова честна, я кажи как плащаш един милион лева кредит (месечно над 5 хиляди лева), както пише по медиите. Целия народ ги мислиш за будали, или извира петрол под вилата???
    Няма правосъдие в бълхаристан, иначе всички сте за кауша

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.