„Мислим основно върху това как да изглежда отборът занапред. Отработихме доста чисто игрови елементи в тренировките. Няма да е много лесно до края на сезона, защото се разделихме с много футболисти, но трябва да се справим. Няма голяма разлика в стила на предходния екип (б.р. – на Стамен Белчев), така че реално няма да правим големи промени в играта“, коментира новият наставник на „Арда 1924“ Николай Киров – Белия, пред „Тема Спорт“ преди гостуването на „Сините от Кърджали“ в Русе.
„Арда 1924“ търси точки при гостуването на сериозно закъсалия за пари „Дунав“, който с единия крак е във Втора лига. "Дунав" няма победа у дома от авгест м. г., а кърджалийският клуб не е печелил официален мач от ноември.
По време на коронавирус-паузата „Арда 1924“ се раздели със Стамен Белчев и 9 играчи, основно чужденци.
Както вече 24rodopi.com писа, Белия ще разчита на 18 футболисти до края на първенството.
Клубът подписа наскоро с десния бек/крило Милен Желев и с Лъчезар Котев, но няма право да ги използва в този шампионат. След преотстъпване в „Ботев“ (Гълъбово), в Кърджали се завърна нападателят Ерай Карадайъ, но и той не може да вземе участие в мачовете.
„Вече привлякохме двама футболисти, наблюдаваме и други. Работим както за този сезон, така и с мисъл за следващия. За жалост не можем да използваме никой от новите до края на сезона. Проблемите в Дунав не бих искал да ги коментирам. Не ми се вярва да се стигне до бойкот на мача. Дано там да се оправят нещата“, заяви Киров.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/20 16:30

    Днес Арда ще бие с 2:0 и ще си гарантира място далеч от баражите за оставане в групата. А като треснем и Левски, ще запазим шансове за 8 място. Плейофите ще ги избутаме агале агале. 1 победа, 1 реми, 1 загуба.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/20 16:31

    Да спре черната серия за 2020 година. Юни стана , още нямаме победа.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.