Със заповед на министъра на здравеопазването Кирил Ананиев се разрешава провеждането на първенството за първа и втора професионална футболна лига пред публика от 5 юни.
Мачовете ще се провеждат при заетост на до 30% от местата. Зрителите трябва да се настаняват най-малко през 2 седалки.
Това означава, че на важните мачове с "Дунав“, „Лудогорец“ и „Левски“, до края на редовния сезон, както и в плейофите, ще могат да присъстват верните фенове на кърджалийския тим. Припомняме, че „Арда 1924“ ще посрещне „Лудогорец“ и „Левски“ на стадион „Локомотив“ в Пловдив.
Междувременно спортният министър Красен Кралев издаде заповед, с която се допускат колективни и индивидуални спортни занимания във фитнес центрове и зали, без състезателен характер, без ограничения на заетостта на местата и броя на спортуващи на квадратен метър.
На снимката: Днешната тренировка на „Сините от Кърджали“ на стадиона в Момчилград
ВИДЕО репортаж: Легендата Емо Кременлиев пред 24rodopi.com: Залагаме на родни футболисти, целим се в бараж! – гледайте по-късно тук

24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/6/20 22:01

    Дано успеем да изгледаме поне един мач този сезон на нашият стадион, въпреки че ремонтът на стадиона върви бавно....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/6/20 09:47

    това е добре, но сега ръководството на Арда да иска от БФС поне 1 мач през юни да се играе в Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/6/20 17:13

    хайде давайте с тоя ремонт. Това стадион маракана ли строите?
    Представете с поне 3 000 души ще гледаме АРДА и на всеки мач поне 25 000 лв. ще влизат в касата. В цялата А група няма такава публика като нашата. Оле

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.