Десетки хиляди умрели риби изплуваха до бреговете на язовир „Студен кладенец“, алармираха пред 24rodopi.com рибари, които в съботния ден са в района на „Бентонит“.
„Може би са стотици хиляди новородени риби. На линеен метър има над 100, а докъдето ми се простира погледа, ивицата е бяла. Това е тревожната картина зад бентонитовия завод, вероятно и на Островица ще е така“, коментира един от рибарите.
Отрова, електрошок или липса на кислород - вижте тук
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

12 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/6/20 12:07

    Ubivat svicko ,unistojavat prirodata i jivotnite,vasta mama mrisna,a sega davidim kakvo ste izlezne ili ste pokriyat pak otgovorbite ,ili teklas ili 5 G mreja ..

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/6/20 13:48

    Всяка година е така.Някой си затваря очите.После-що няма риба!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/6/20 14:35

    каквото и да е институциите ще го замажат.Поканете Бат ви Бойко иначе ще остане история

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/6/20 16:03

      На бат ти Бойко главата му е заета с друга риба, по-скоро акула. И май, тази акула ще вечеря сготвена тиква.

      Изтриване
  4. Анонимен6/6/20 16:23

    Паднало е нивото на Кислорода вероятно, както винаги!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/6/20 16:26

    Само короната ще ни оправи нас, затваряй отново всички фирми, да се очисти малко природата, щото и писна вече от нас и започна да ни праща едно друго - сега корона, по-нататък някакъв друг мор и така, докато се осъзнаем

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен6/6/20 18:17

    вижте карагьоз дере какво тече под моста, теклас пускат помиите си, както и дерето през глухар, химикали текат от пералнята на цеховете до летището.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен6/6/20 18:35

    Да затварят час по скоро Теклас и бояджийницата до Устра бетон.Теклас неслучайно избягаха от Турция. Нищо живо няма да остане по поречието на Арда в близко време.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен7/6/20 00:22

    А амуджата с с два килограма тютюн могат да хванат!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен7/6/20 00:52

    Къде са РИОСВ и Басейнова дирекция,нали те са инспекторите проверяващи чистотата на водните басейни?

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен7/6/20 08:41

    Te proverqvat koy kolko rushvet shte im dade ; vie tova ne go li znaete inace siz tiq zaplati niski shte omrat gladni ...ako bqha vzeli kato naroda visoki zaplati ..,

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен7/6/20 16:04

    Мишо Царя и чираците му братята Часници събират умряла та риба и я продават на Понтона, не им стига че браконерстват, сега и умряла риба продават

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.