Над 1 милион лева ще бъдат вложени в строителство, реконструкция и рехабилитация на улици и тротоари в град Ардино. Това стана след като кметът инж. Изет Шабан подписа анекс към договор по проект „Строителство, реконструкция и рехабилитация на нови и съществуващи улици и тротоари и съоръженията и принадлежностите към тях в град Ардино“ с Държавен фонд „Земеделие“.
Основната  цел на проекта е подобряване на качеството на живот в община Ардино и постигане на социално-икономическо развитие, чрез осигуряване на достъпа на населението до работни места и публични услуги, посредством подновена улична инфраструктура, посочиха от Общинската администрация. Предвижда се обновяване на градските улици: „Родопи“, „Иван Вазов“, „Шипка“, „Републиканска“, „София“, „Орлови скали“, както и квартал „Горичево“.
„През настоящата година територията на община Ардино ще се превърне в истинска строителна площадка, чрез реализиране на значими инвестиционни проекти, свързани с обновяване на улици, изграждане и обновяване на паркове, ремонт на сградите на СУ „Васил Левски“ и ДГ „Брезичка“, спортни площадки в парк „Нилюфер“, както и рехабилитация на водопроводна мрежа в селата Бял извор, Брезен и Ябълковец“, заяви инж. Изет Шабан. Той допълни, че се стараят да откликнат на предложенията и потребностите на жителите на общината.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/7/20 12:37

    ПИШЕТЕ КОЙ ЩЕ СТРОИ
    КОЙ ЩЕ СЕ ОБЛАЖИ

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/7/20 16:10

    Получи добро наследство от Ресми Мурад

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/7/20 18:12

    Çok kibar ve nazik beyefendi

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/7/20 23:35

    Не се нахранихте бе!!! Всеки нов кмет започва така, ремонт, рехабилитация, канализация и усвояване на пари. Хайде да направим още няколко човека богати, съгласни сме нека няколко години да газим по развалени улици, да нямаме вода или да прекъсне тока. Докато поставени лица да станат заможни...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.