Все повече кърджалийци започват мисия „Ново жилище“ на строителната площадка, а не в офиса на агенции за недвижими имоти. Това твърдят предприемачи в бранша на база собствените си наблюдения.
„Хората пренебрегват посредници преди сключване на сделките. Идва се на място и се задават въпросите, които ще получат най-точния отговор. Строителната компания може да опише пътя на всяка тухла, качеството на всеки един използван детайл. Много от брокерите дори не знаят колко е гаранцията, която се дава от компанията, строяща жилищната кооперация“, споделят за 24rodopi.com от една от най-оборотните строителни фирми в Кърджали.
Над 500 апартамента в момента са в строителен режим в града край Арда. „Замразяването“ по време на епидемията и извънредното положение е възможно да се усети догодина, когато по-малки компании най-вероятно ще се откажат от започване на нови сгради. Очаква се пък на пазара да останат по-мощните дружества.
Профилът на купувача, цените, заплащането и сделките-четете по-късно в продължението на темата на 24rodopi.com.
24rodopi.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/20 17:15

    Гаранцията е докато платиш последната вноска, демек няма!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/20 17:58

    Баламите свършиха...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/20 22:42

    Скоро няма да има кои да ги купи ...... А и тук даже. Сирийците нещат да остават в. БГ.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/20 23:11

    Да, затова повечето които не купуват от брокер остават недоволни или излъгани, защото не си знаят правата и нямат съдействието на някой по-запознат с нещата.

    ОтговорИзтриване
  5. Pesev ı ot ora na perperek ste bie Arda mojenik takiv mesni momceta trqva virtis dalveri

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/8/20 07:47

    Агенциите са най големите мошеници:танер и брат му, лавчиев, Иван гея, ергюн и Сашо адвоката

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/8/20 11:53

    брокери в Кърджали няма , тук се учи три години за специалност имотен брокер .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.