„Нямам търпение да играем на „АРЕНА АРДА“. Това, с което разполага клубът като терени и условия не отстъпва на другите отбори. Видяхме, че новото съоръжение е перфектно, работи се бързо. Чувал съм само за публиката на „Арда 1924“, не съм се наслаждавал на нея, Кърджали все пак е футболен град, сигурен съм, че феновете ще ни подкрепят и се надявам победите да дойдат“.
Това каза новото попълнение на тима Милен Желев. 28-годишният десен бек идва от „Берое“.
Чувствам се много добре, може би едно от нещата е, че има доста българи, колективът е добър. Момчетата ме приеха много добре, все едно съм тук от една година, това го усетих още на първата седмица. Всичко е перфектно и това е една предпоставка за едно добро развитие. Надявам се да го покажем и резултатите да си дойдат с времето“, посочи още Желев.
Има много потенциал в отбора, сигурен съм в това. На треньорът му трябва време да наложи неговия стил на игра, на нас също, за да се пригодим към него. Надявам се във времето всичко да се получи и всеки да разгърне пълния си потенциал, и нещата ще си дойдат на място“, допълни още играчът.
24rodopi.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.