Бойко Борисов се очаква днес на извънредната конференция на ГЕРБ да се оттегли като министър-председател. Този слух върви из редиците на партията, твърдят нейни представители пред Ефир 2. Той щял да обяви, че се оттегля от поста, за да подготви ГЕРБ за изборите и да обикаля страната. Това вече е направила Севдалина Арнаудова, ръководител на правителствената информационна служба, съобщи Mediapool. Мандатът на сегашното правителство ще да бъде довършен от Деница Сачева, министър на труда и социалната политика. Вероятно Бойко Борисов ще излезе в отпуск. Според хората в ГЕРБ, Сачева е припознавана и като човек на ДСБ, и от нея се очаква да потуши протестите в страната. На изборите през 2013 г. беше кандидат за депутат именно от ДСБ. Тогава беше сред най-яростните критици на ГЕРБ и Бойко Борисов. Сега е смятана за любимка на Борисов.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/8/20 10:47

    Герб се разпада бе хора. Севда Арнаудова е аут вече мутрата квото и да направи няма да оцелее бай

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/8/20 10:47

    Герб се разпада бе хора. Севда Арнаудова е аут вече мутрата квото и да направи няма да оцелее бай

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/8/20 10:53

    Айдеееее....отиде коня у ряката. С тая сачева, не просто протести, бунтове ще има. Ама като само такива си имаме в герб...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/8/20 11:24

    Тия са пълни гьонсурати! Хората искат оставка на цялото правителство! Цялото!!! Вън от парламента!!! Незабавно!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/8/20 11:39

    Няма как тя да го замести,ББ не е министър а е министър председател.По законите, ако Бойко Борисов си подава оставката,Президента има правото да го дава на която партия прецени или да състави Служебно правителство.Целта е ясна преди да се създава партията на Цветанов и Слави да има офиси в цялата страна,ще има нови избори.Но да не излезе така,че сметките да са правени без кръчмаря.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/8/20 12:40

    Приказката за лъжливото овчарче.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен5/8/20 15:35

    Лелка мяза на угоена полска селянка... Пани Агниешка..хага

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/8/20 15:48

    Глупаци. Като подаде оставката ще цъфнете и ще вържете.Пак същите тъпаци ще останете.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/8/20 17:31

      Защо смяташ ,че Бойко е незаменим и най-умен?

      Изтриване
    2. Анонимен5/8/20 19:19

      Така е, ама управлявани от умни, интелигентни и образовани хора!

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.