Исмет ИСМАИЛ
Най-младият кандидат на местните избори в община Черноочене е от Движението за права и свободи. Това заяви кандидат-кметът на Община Черноочене от ДПС Айдън Осман на младежкото парти, организирано от Общинския изборен щаб на партията, в комплекс "Туинс" в централното село на общината.
Синан Рюстем е 21-годишен, със средно образование и е единствен кандидат за кмет на село Бърза река.
Роденият през 1994 година младеж е номиниран единодушно на проведеното общоселско събрание от ДПС в селото.
Това стана приятен повод Айдън Осман да се върне в спомените си в далечната 1990 г. и развълнувано заяви пред младежите, че той е бил 26-годишен, когато е станал кмет на село Житница. Сега Синан заслужено вече ще е най-младият кмет в историята на община Черноочене, подчерта Осман.
Хората и времената се променят, но каузата на ДПС да превърне населените места в приятно място за живеене на младите продължава, допълни той. В администрацията на Община Черноочене около 30 % са младежи. През новия мандат целим този процент да го вдигнем на 40, а защо не и на 50%, обеща Айдън Осман.
Председателят на щаба и общински лидер на Движението за права и свободи - Черноочене Бедрие Газиюмер запозна присъстващите с младежите кандидат-кметовете и кандидат-съветниците от листата на ДПС в община Черноочене. От 32-ма кандидат-кметове за населените места в община Черноочене 4-ма са на младежка възраст, а от 17 кандидат-съветници 5-ма също са младежи.
Над 300 младежи се веселиха до късните часове на деня на организираното парти.
24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/10/15 15:19

    Г-н Осман няма значение възраста,пола или вярата
    важното е дали могат или не

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен18/10/15 16:13

    ETOVA D P S BIDI JIV ZDRAV G- N AYDIN OSMAN

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/10/15 10:15

    На младите път да се дава,,, окей!!! Оообачееее,, ще можете ли да ми кажете 21 годишен какъв опит може да има,, независимо от коя сфера,,,,, моля ви престанете с глупостите, пратете това детенце при при майка си да яде кифлата,, в това село нямали поне един зрял индивид що за безобразие това,, извинявайте ама всяко нещо си има граници, лек ден на всички,,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.