„Работим активно – аз и целият екип. Отправяме силни послания, поемаме ангажименти, които ще изпълним, за да стане всяко село и махала в община Кирково по-добро място за живеене“, заяви на митинг в село Чорбаджийско кандидатът на
ДПС за кмет на Кирково Шинаси Сюлейманов. Той разкри, че се прави лист с неотложните нужди на всяко населено място – нова канализация, подобрено водоснабдяване, нов път, ремонт на стара пътна инфраструктура и т.н., който ще стане в най-скоро време Списък на изпълнените обещания. „Както не ни е страх да се явяваме на избори, така няма да наведем глави и пред проблемите и ще ги решим“, обеща Шинаси Сюлейманов.
„В новия програмен период 2014-2020 община Кирково ще усвои около 50 милиона евросредства. Ще помогнем на екипа на Шинаси Сюлейманов, за да може всеки един жител на община Кирково да усети ползата от членството на България в Европейския съюз“, заяви евродепутатът от Групата на АЛДЕ Неджми Али.
В подкрепа на Шинаси Сюлейманов и кандидатите на ДПС за общински съветници говори и народният представител Ердинч Хайрула.
24rodopi.com
Купуването и продаването на гласове е престъпление
Още за митинга в Чорбаджийско – вижте видеото
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/10/15 19:12

    Един кадърен и умен мъж е Шинаси Сюлейманов
    дано си намери добър екип за да е полезен на всички
    той е от нас от народа момче никога не е с вирнат нос
    такива като него ни трябват независимо от етнос,вяра и партия
    ALLAH YARDIMCIN VE YOLUN ACIK OLSUN

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/10/15 19:29

    Успех! Бъди винаги добър не позволяваи да те маниполират и само напред.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/10/15 20:24

    za sajelenie kato gledam na slushatelite vse aktivni depesari kandidat savetnitsi i kmetove mai naroda se osazna

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/10/15 20:30

    a be naroda se radva na kandidata rugıte se oglejdat kvı sa tıya olıgrofenı

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/10/15 00:20

    METLICHKA nyama da te zabravi! Shinasi bidi siguren.Nikoga nyama da zabravim tvoyata dobrota deto ni napravi navremeto.Miskarsi nali znaes dirjis si na dumata.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/10/15 03:49

    Tozi sis ochilata ot iriboynar e bodigardit na Sinasi.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.