Усилена работа по луксозния комплекс
  
Усилено се работи по изграждането на комплекс „Панорама Парк” в централната част на Кърджали. В момента се полагат основите на луксозната жилищна сграда с площ от 29 000 квадратни метра.
Правят впечатление камионите, които карат тонове трошен камък за основите на сградата и създават атмосфера за мегастроителство.
„Полагаме 7500 тона трошен камък. Смятайте - 300 камиона по 25 тона. Двуметров пласт с трошен камък - така се прави. Нищо особено. Предлагаме сигурност на бъдещите новодомци, сградата трябва да е от най-сигурните в Кърджали. На всеки който идва в офиса ни и проявява интерес към жилищата, не само показваме проекта и макетите, но даваме възможност от А до Я да проследи целия строителен процес и качеството на материалите“, поясни техническият ръководител на обекта до Новия мост и парк „Арпезос Север“.

„Обясним е интересът ви, защото сте виждали как повечето строители в Кърджали копаят и започват да наливат бетон, без подсилване на основите. Трошеният камък е по-надеждна основа дори от скала. В случая инвеститорът е решил, че собствениците на имоти в „Панорама Парк“ трябва да знаят, че живеят в най-надеждната сграда в Кърджали и са заложили този разход. Все пак, нека се молим никога в Кърджали да няма земетресение с магнитуд, който да тества десетките новопостроени блокове“, коментираха пред 24rodopi.com представители на агенция за недвижими имоти, които са докарали клиенти в офиса на строителя на комплекс „Панорама Парк Кърджали“.
Както вече писахме, модерният затворен жилищен комплекс ще се издигне в центъра на емблемите на града край Арда. В началото на Новия мост, с поглед към парковете „Арпезос” и Градска градина, Водното огледало, защитената местност „Чаплова колония”. На минути от всички „жизнени артерии” на Кърджали.
„Инвестиция в бъдещето” е слоганът на „ГЕРТ груп” и „Сенстрой“, които са се нагърбили с нелеката задача да съградят този ултрамодерен жилищен комплекс, който ще вдигне летвата в сектор „Строителство”.
„Панорама Парк Кърджали“ ще разполага с луксозни жилища - 1-стайни, 2-стайни, 3-стайни и 4-стайни апартаменти, с обща площ 29 000 кв.метра, 2000 кв. метра офиси и над 200 гаражни пространства, търговска част.
Комплексът ще отговаря на най-новите и актуални тенденции в изграждането на модерни и функционални градски жилища.
24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/18 10:30

    Strahotna nowina, towa sme chakali da se stroi po evropejski.bravo na panorama i koc beton

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/7/18 10:41

    Разбирам,че това е реклама.Да вярваме,че основите се изпълняват по-проект с осигуряване на здрава основа/първото условие за читав строеж/,после и нужните противоземетръсни шайби и т.н.Но какви жилища на този шумен пътен възел!Дано жилищните помещения да са на източната фасада и дано тези които купуват да могат да разчитат чертежи за да не се окажат излъгани!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/7/18 11:24

    dayte po podrobna informaciya kak mojem da se zapisem da si zakupim apartamenti

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен13/7/18 13:18

    Super Proekt!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен13/7/18 15:39

    Oooo, kato pochnat ot vsichki apartamenti da si grilirat ribata, mesoto, piperkite, patladjanite na balkonskite grilove, dosta ste e dobra i aromatna panoramata... :-)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.