23 – годишен мъж направи опит да сложи край на живота си, след като увисна на въже, вързано на дърво в гората, съобщават колегите от 24smolian.com. Инцидентът става в гората над общинска администрация в Мадан. Младият мъж бил свален от въжето от своя по-малък брат, който попаднал на ужасяващата гледка. Момчето получило обаждане от майка си, че не можела да открие брат му.
На място пристигнали полицаи и спешни медици. Момчето било в безсъзнание, успели да го свестят. По първоначални данни има парализа на част от тялото, заради прекъсването на кислорода към мозъка. В момента пострадалият се намира в ОАРИЛ на Смолянската болница.
„Спасен и преведен е в болницата, надяваме се всичко да приключи благополучно", коментира директорът на полицията старши комисар Николай Димов.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/18 19:32

    Да бяха оставили човека да отиде при Маниту. Това тука не е живот. С 100-200 лева пенсия как се живее бе идиоти? На политиците и на цялата крадлива и некадърна Герберска сган от горе до долу им е добре. Крепят се като строително скеле мошениците, само и само да не загубят кокала. Само един чифт обувки са сто лева. Как се хранят и обличат тези хора? Как си плащат тока, водата, разни данъци и такси? Сигурно отчаянието го е подтикнало човека. Мръсниците горе защо не вземаха решение от 1 Юли минималната заплата и пенсия да се изравняват и стават 700,00 лева? Вместо да спират всяка кола и пешеходец за да пълнят хазната, защо не спират кражбите и далаверите за милиони? Защо, защо? Защото рибата мирише от главата!

    ОтговорИзтриване
  2. sel Soviytsi meco13/7/18 21:46

    zasto be priyatelyoo ama zastooo kakvo styaha da napravyt maykati i bastatii mnogo si mlad oste nedeyyy brati caka tvoya pomost

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/7/18 11:45

    Жалко...до къде е докаран народа ни - да слага край на живота си от непосилен начин на живот....направо скотски...дано се оправи човекът, да не остане инвалид по своя вина, та и от това да тегли....

    ОтговорИзтриване
  4. Реджеп от Лисиците14/7/18 17:53

    Аз на 23 напуснах България, преди 28 години.Млад човек и ако не е мързелив винаги ще намери начин да се оправи в чужбина.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.