Хасан Азис извърши оглед на Пречиствателната станция за отпадни води в Кърджали. Кметът бе придружен от експерти. На огледа присъстваха ръководството на „ВиК” и служители на станцията.
„Имах възможността да обсъдя с експертите на „ВиК” ООД възникналите проблеми с част от ускорителите. Също така, ги запознах с предприетите действия от страна на Община Кърджали за решаването на възникналата ситуация с оборудването и поетите ангажименти от фирмата - доставчик. По време на огледа потвърдих ангажираността на общината към нормалното функциониране на Пречиствателната станция”, коментира кметът.
Както вече 24rodopi.com писа, в сряда кметът обеща да реши проблема с Пречиствателната станция.
Припомняме, че от „ВиК” оператора заявиха, че три от ускорителите са аварирали, което е довело до спиране на един от биобасейните.
„Община Кърджали ще закупи необходимите три ускорителя, които са на стойност около 60 000 евро, и те ще бъдат заменени”, заяви кметът на Кърджали Хасан Азис по повод тема №1 от последните дни.




24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен13/7/18 10:18

    Тоя експерт от ВиК племеника на Калинката мноо ги разбира, той шъ оправи проблема....

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен13/7/18 12:25

    предприетите действия са хубаво нещо, ще има още комисионни,

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен13/7/18 12:25

    предприетите действия са хубаво нещо, ще има още комисионни,

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.