Два пъти предлагали на Себиле Ахмед Изет - блъсканата от лидера на НФСБ Валери Симеонов жена на границата, да заведе дело срещу него, но тя отказвала.  Гарантирали й, че вицепремиерът ще бъде признат за виновен, ще бъде наказан с глоба за хулиганските си действия, а така също ще й плати обезщетение за претърпените неимуществени вреди.
„Още на 26 март 2017 година, в деня на изборите, в село Чобанка й предложиха да й помогнат за жалба до прокуратурата. От Момчилград дори докараха адвокат, за да й обясни какво може да направи. Но и тя си знае добре правата, самият Симеонов го беше казал това по телевизията. Това лято пък, когато си дойде от Измир, пак повдигнахме темата и баба Себиле отново отказа. Каза „Аллах ще го накаже“ и беше категорична, че няма да се занимава с дело“, разказаха пред 24rodopi.com земляци на баба Себиле.
Припомняме, че нападнатата от Валери Симеонов и хората му, които блокираха ГКПП „Капитан Андреево“, Себиле Изет гласува в 52-ра секция в момчилградското село Чобанка.
„Ние, изселниците, сме добри граждани на България. Плащаме си данъците, обичаме родния си край. Гласувах моят роден край да остане спокойно място, да ни е хубаво на всички, които се връщаме тук“, заяви тогава баба Себиле.
Пред адвоката, който пристигнал в Чобанка да я консултира пък отбелязала: „Аз съм родена в България, имам земи тук, паспортът ми е български. Той ми издърпа чантите и ги хвърли на земята, буташе ме. Не можех да повярвам, че един мъж се държи така с възрастна жена. Плаках. Идвам си в родината, бе! Ти майка нямаш ли, че така се държиш? Това ми мина през ума. Защо да го давам на прокурор? Той ще си получи заслуженото. Има кой да го накаже“.
Припомняме, че за скандала на границата коментарът на Симеонов гласеше: "Тая пълничката баба, нямате представа колко нагла беше. Тя е единствената, която нямаше намерение да се върне и си знаеше правата. Бяха много добре подготвени".
24rodopi.com


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен17/11/18 20:57

    Страхотна старица и един пълен урод, който не заслужава да се нарече БЪЛГАРИН!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен17/11/18 21:17

    Гарван гарвану око не вади!! На тоя безсрамник нищо няма да му се случи! Все пак живеем в една държава, където расистите са на почит!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен17/11/18 21:17

    да е жива и здрава тая жена и цялото и семейство,а тоя боклук има кой да го съди.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен17/11/18 23:28

    Симеонов е боклук

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен18/11/18 07:23

    Mai tazi slu4ka stana osveti nai dobre licemerieto i dvoynia arshin kam turcite na vlasta....nai ve4e na psevdo demokrata gavazina boyko.....

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен18/11/18 09:22

    Bravo na naşata baba no na sledvaştiya den izborite naşite bratya sestri glasuvaha na agenta sava i na nasionalisyite da se sramuvat tezi koito ne se çuvstvat na tursi

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен19/11/18 08:22

    Вече му се връща с пълна сила отмъщението на хората- жестока омраза и отврат! Тази огромна отрицателна енергия ще му действа , макар и да си дава вид на непокис.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.