Благодаря на медиците от Инфекциозно отделение в МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“ град Кърджали - невероятни професионалисти и благородни хора!“, пише до редакцията на 24rodopi.com жена от региона, постъпила с Ковид-19 в лечебното заведение.
Наложи ми се да бъда хоспитализирана в Инфекциозно отделение в Кърджалийската блоница с диагноза: COVID-19. Бях притеснена, психически и физически срината. Това се отрази негативно на цялостното ми състояние. За моя приятна изненада целият екип на отделението ми помогна да се почуствам по-добре, по-спокойна и уверена, че всичко ще свърши нормално. И то се случи, изписана съм от болницата, на домашно лечение съм.
Възхитена съм от професионалното, топло, добро, човешко отношение на целия екип на отделението – началник отделение – д-р Маринова, лекуващата лекарка – д-р Бурдева, медицински сестри и санитарки.
Изказвам моята искрена благодарност, почит и уважение за грижите, които  бяха положени за мен, за да се върна отново при семейството си. Ежедневно тези хора са изложени на контакт с коронависуса, жертват здравето си, за да могат да помагат на други хора и изпълнят своя хуманен дълг. Благодаря, Ви много!
Благодаря на семейството си, на близките и приятели, както и на д-р Енчев от с.Кирково, които ме подкрепиха в моите най-трудни моменти!, се посочва още в писмото.
24rodopi.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/9/20 14:15

    кaкви професионалисти. отиваш с повръщане поставихa ни диагноза остър aпaндисит.зa тр.... не са всичките

    ОтговорИзтриване
  2. Хахаха.. Професионалисти? Като знам кво се случи с братовчетката ми от Момчилград!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/9/20 21:50

    Кърджалийската болница лекува COVID19

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/9/20 21:51

    Е как да не отворя един компот заради тази новина?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/9/20 21:55

    Пълни хашлаци

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен13/9/20 09:53

    Д-р Бурдева се водеше нощна смяна когато по спешност приеха дете ми в инфекциозно една вечер. Д-р Бурдева цяла нощ не се появи, а постави диагнозата и ни предписа Антибиотично лечение през уста, на повръщащо дете, по ТЕЛЕФОНА! В малките часове на денонощието детето ми вдигна висока температура, няма НИКОЙ! Лекар, трудно ми е да я нарека такава си спи у дома, а мед.сестра спи в сестринската стая под ключ. Не мога да я събудя. ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ? Навярно има ново значение тази дума?!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен13/9/20 14:14

    Хал хабер си нямат какво правят..една приятелка беше с повръщане 30 мин се чудиха какво да я правят... не можаха един прост Деган против провръщане да й сложат ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/9/20 19:53

      Умнико знаеш ли какво може да причини тоя,, един прост деган!?,, явно не.... И запомни повръщането може да се причинява от много неща и ако причината за повръщане е нещо като остър корем този,, прост деган,, само ще изтъпява клиниката..

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.