Директорът на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев провери режима на готовност за работа на три нови гишета за лични документи, преди да започнат прием на граждани. С откриването на новите работни места към сектор „Български документи за самоличност“ в Кърджали ръководството на Областната дирекция създава условия за по-доброто обслужване на гражданите в един от най-натоварения Център за административно обслужване. На новите гишета, достъп до които ще има от входа на сградата на дирекцията към общината, ще работят две биометрични станции за прием на заявления за издаване на лични карти и паспорти и ще се връчват готовите документи. Разчетът е среднодневно тук да бъдат обслужвани около 100 граждани. След старта първото прието заявление с експресна поръчка е за паспорт на 6-месечно бебе, за което това е първи документ за самоличност.  Средствата за ремонт на помещенията, в които са новооткритите гишета, са осигурени от община Кърджали.
Статистиката сочи, че от началото на тази година до 27 септември са издадени 33 022 лични карти  и 42 834 паспорта. До края на 2020 година изтичат сроковете на валидност на около 16 000 лични карти и 25 000 паспорта.
На снимката: Служителки на новите гишета демонстрират пред директора на ОД на МВР-Кърджали старши комисар Щерьо Милчев режим на техническа готовност за прием на граждани
24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/9/20 15:02

    Като гледам служителка та и аз искам да проверя работата и.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/9/20 16:29

    Мили родни картинки, соцът е все още тук.
    Радиото над вратата ще да е много ценна, за да бъде изхвърлена.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/9/20 22:05

    Най сетне включиха, поздравления РДВР!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/9/20 23:54

    kvi sa tea prostitutki? :-)))

    tva li e novia outfit na bg policiata? s jartieri i kombinezoni? :-)))

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/9/20 23:57

    zasto ne rabotiat pravi i na po-visoki masi tea tartei?! nikakvi stolove! te na rabota li sa ili na sedianka?! aaaa, samo kato doida da gi vida sednali...sha farkat papiri...

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/9/20 08:15

    Сетиха се след като пикът вече мина. Българска работа!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/9/20 13:36

    Като не ви харесва българската работа и служителките стойте си в Тюркие.Все недоволни- простаци.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен29/9/20 16:05

      Днеска заваля дъжд,харее отивай да вадиш картофите.

      Изтриване
  8. Анонимен29/9/20 16:08

    От три или повече години все коментирах в Родопи 24,че трябват още гишета,Браво на господин Милчев.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.